Cautare

539 de rezultate pentru "papa francisc adam si eva" (6.19 secunde)
eva.ro informeaza: ... Inca vorbeste si se vede cu fosta Nu este neobisnuit ca oamenii sa ramana prieteni cu fostii parteneri, mai ales daca erau prieteni si inainte de a fi impreuna.
EVA: 5 semne prin care-ti dai seama ca ti s-au facut farmece Farmecele si vrajile exista si se fac.
EVA: ... Ioana Marosan) Varsta si sexul ne dicteaza necesarul de somn de care avem nevoie in fiecare noapte, arata ultimele studii. ... Somnul este esential pentru sanatatea organismului, iar cele mai recente descoperiri arata ca orele de somn de care avem nevoie fiecare difera in functie de varsta si sex.
EVA: ... Astfel, suntem a patra tara din lume in ceea ce priveste mortalitatea din cauza cirozei hepatice, dupa Egipt, SUA si Mexic, avertizeaza prof. ... Aceasta afectiune presupune distrugerea celulelor din ficat si se caracterizeaza prin fibroza extensiva si prin modificarea constructiei hepatice, prin formarea nodulilor de regenerare.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, a fost inculpata si dusa in arest, duminica in Belgia.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, proaspat revocata din functie in urma scandalului de coruptie in care este implicata, a fost inculpata si dusa in arest, alaturi de alte trei persoane, duminica in Belgia.
Eva Kaili a fost suspendata din Grupul S&D din Parlamentul European si exclusa din Pasok. ... Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persoane pentru spalare de bani si coruptie.
Eurodeputata elena Eva Kaili, demisa din functia de vicepresedinta a Parlamentului European pentru prezumtiva ei implicare in presupusul scandal de luare de mita care vizeaza deopotriva Qatarul si Marocul, a recunoscut in fata judecatorului belgian care instrumenteaza cazul ca i-a dat instructiuni tatalui ei sa scoata de la domiciliu o mare suma de bani in numerar, transmite marti EFE.
Eva Kaili, europarlamentarul grec aflat in centrul scandalului de coruptie care a cuprins Parlamentul European, a primit ordin sa ramana in inchisoare pentru cel putin inca o luna.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei. Emil Boc va avea si o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa.
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
Data nasterii lui Christos nu este singura controversa pe care a aduce Papa. ... Totodata, Suveranul Pontif mai aduce in discutie faptul ca Iisus s-a nascut mai degraba in Nazaret si nu in Betleem.
IRINA STOICA) Coplesitor prin trecutul sau istoric, prin frumusetea si multimea monumentelor, orasul Roma, Cetatea Eterna, este deopotriva leagan al artelor si al credintei. Important centru turistic, asezat pe malurile Tibrului, a fost pe rand capitala a Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice si a Italiei moderne.
Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea.
Biserica Ortodoxa a fost dintotdeauna de principiul "Sa dam cezarului ce este al cezarului si Lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu". Dar, ca sa ai posibilitatea de a da mai mult Domnului in afara de rugaciune, dragoste si smerenie, trebuie sa ciupesti sau sa apelezi la daniile cezarului.
In mesajul de condoleante adresat Vaticanului, Pastorul Ortodoxiei romanesti, Prea Fericitul Parinte Teoctist depaseste tipicele formatului protocolar uzitat de obicei in asemenea situatii, caldura sufleteasca a dragostei crestine si aprecierile Prea Fericirii Sale razbatand din toate cuvintele si frazele legate de eminentul apostol plecat la Ceruri.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
google-analytics.com