Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (4.51 secunde)
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumura, primul incident a avut loc in 25 noiembrie, pe strada Armoniei, din municipiu. Un barbat necunoscut a batut la usa unei persoane, recomandandu-se ca este de la Primarie si vine pentru deratizare.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
"Este vorba despre o categorie speciala de copii care se vindeca de cancer datorita ratei de vindecare care este de 60 - 90%. ... Printre cauzele tulburarii de crestere se numara si iradierea craniului", a spus Conf.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata zilele acestea la Zalau, Mihaela Bucurenci a vorbit despre ce inseamna cancerul la copii si despre platforma de actiune si comunicare in beneficiul copiilor cu cancer in Romania.
Pasionat de calatorii, fost skior de performanta, Andrei Hutanu este de profesie jurnalist la Radio Romania Cluj.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
La Hotelul Ambasador a avut loc recent conferinta de presa legata de bolile rare.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Bineinteles ca principalii vinovati pentru distrugerea blocului din Zalau, care s-a soldat cu moartea a doi oameni si cu distrugerea bunurilor stranse intr-o viata de romanii care locuiau acolo, este regimul ceausist, care a construit blocuri nesigure, cu tevi gaurite si instalatii de proasta calitate.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
Pavel Stratan, cantaretul originar din Republica Moldova, lanseaza marti, 13 decembrie, noul album, "Amintiri din copilarie IV", primul dupa o pauza de 6 ani, impreuna cu Gazeta Sporturilor. ... - Ce amintiri te leaga de copilaria ta?
Liga 1 - Sezon 2021/2022 Etapa 2, play-out Marcatori: B. Rusu 40 Echipele de start: ... Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Etapa 20 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Cvek (28) Echipele de start: ... Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Isfan 14, Garita 19 / Antal 58, Garutti 90+2 Echipele de start: ... Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR:
CFR Cluj - UTA Arad 2-1 Etapa a 28-a / Superliga Romania Sezon 2022 / 2023 Au marcat: Krasniqi 15, Yuri 63/ R. Pop 47 Echipele de start: ... Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Superliga, play-out, etapa a 3-a FC Voluntari - UTA 1-1 (1-1) Au marcat: Lopes 21 / Ubbink 9 Echipele de start: ... Ferencz Tunyogi (Zalau) Arbitru VAR: Sebastian Coltescu (Bucuresti), AVAR: Vlad Barleanu (Bucuresti)
Superliga, etapa a 8-a, play-out Petrolul - Hermannstadt 0-1 (0-0) A marcat: D. Paraschiv 61 pen Echipe de start: ... Tunyogi Ferencz (Zalau)
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
google-analytics.com