Cautare

87 de rezultate pentru "mon amour store" (8.36 secunde)
La standul firmei Reprobable, din cadrul Designers' Store de la Casa Ghica, pe Calea Victoriei, a fost prezent Dyar, asistentul personal.
Cele mai cautate sunt prajitura de salcam, mai nou lumanarea de tei si cea de liliac. Firma se numeste KM5, your candle store, ne-a spus Velicu Mihaela. Sustinatorul ei este Conrad Mericover.
Acesta se va numi PROFI Ice Store, iar inaugurarea va avea loc intre orele 16:00 si 17:00. Magazinul va functiona in Piata George Enescu, langa Ateneu si va fi deschis intre 6 si 24 decembrie 2013, scrie retail-fmcg.ro.
Apple Corps, care in prezent se afla in proprietatea lui Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono si a mostenitorilor lui George Harrison, a initiat acest proces din cauza ca gigantul IT ar fi incalcat un acord incheiat in 1991, patrunzand pe piata muzicala cu serviciul on line iTunes Music Store.
De obicei un pop-up store este mai putin costisitor decat o reclama la televiziune, iar efectul este acelasi." Conceptul a aparut in anul 2003 si este foarte cunoscut in orase ca New York, Tokio, Londra, Shanghai, Paris, Berlin, Stockholm si Los Angeles, prezentand concepte noi, ediții limitate sau lansand designeri si colectii.
De asemenea, importatorul a anuntat ca in curand va fi deschisa pe Calea Victoriei, in imediata apropiere a magazinului Ferrari Store, o cafenea destinata pasionatilor de automobilism, care se va numi Forza Rossa.
Black Friday 2012 Zorile Store va fi lansat pe 23.11.2012 ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59, scrie laptopnews.ro.
Alte imbunatatiri includ rezolvarea unor probleme de pe PlayStation Store, care merge mai bine ca niciodata. Magazinul ofera acum jocuri clasice la preturi mai mici decat ne-am fi asteptat:
Samsung sparge gheata in Romania si lanseaza gama Smart TV, de pe care poti naviga pe internet si care iti pune la dispozitie peste 150 de aplicatii prin propriul magazin virtual, un fel de Android Market sau App Store, cum sunt cele din cazul telefoanelor mobile.
Pe App Store, jumatate dintre cei care au notat aplicatia i-au dat o singura stea din cinci. Serviciul de micro-blogging Twitter are peste 100 de milioane de utilizatori activi, care scriu in fiecare zi peste 250 de milioane de "tweet"-uri.
Utilizatorii smartphone-urilor pot cumpara aceasta aplicatie cu cativa euro din App Store si este in lucru pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android.
Noua versiune a aplicatiei Yahoo Mail, redenumita Y Mail, poate fi instalata din magazinul de aplicatiiGoogle Play, respectiv App Store in varianta pentru dispozitive iOS.
Incepand cu ianuarie 2011, din magazinul on-line App Store se pot descarca peste 300 de mii de aplicatii pentru platforma iOS.
Este perfect adevarat ca exista deja cateva variante similare, atat in Google Play cat si in App Store, dar oricum initiativa celor de la Sony este laudabila.
Aplicatia Carrefour poate fi descarcata gratuit de pe Apple Store si ofera urmatoarele facilitati: vizualizarea in timp real a cataloagelor Carrefour Romania pentru toate formatele de magazin:
Fiti atenti ce aplicatii descarcati si de unde Descarcati aplicatii numai din magazinele oficiale ale operatorilor si producatorilor precum Google Play si Apple App Store.
pe langa cautatul de pokemoni, utilizatorul mai poate sa ii antreneze pe cei care ii detine deja si sa invite alti prieteni sau utilizatori la un duel intre pokemoni Jocul s-a lansat pe 6 iulie si a devenit peste noapte cea mai descarcata aplicatie pe Google Play si App Store, magazinele de aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOS.
Windows 10S arata la fel ca Windows 10 normal, doar ca puteti sa instalati doar aplicatiile din Store. Nu puteti instala nimic din exterior.
Recent, Cat Music a lansat o aplicatie de mobil prin intermediul careia pot fi cumparate din iTunes store cele mai recente piese din portofoliul casei de discuri.
In cadrul competitiei, Sabion a concurat cu alti 500 de jucatori de pe piata internationala de retail cum ar fi Tiffany‘ s, Macy‘ s sau Apple Store.
google-analytics.com