Cautare

58 de rezultate pentru "moldoveanu gheorg" (3.18 secunde)
Salvamontistii argeseni au dus drapelul Romaniei pe Varful Moldoveanu. Pe 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, se decreta unirea Transilvaniei cu Romania.
Alghoul 26 pen., Holzmann 78 / Jefte 13 pen., 83, Iancu 18, Grameni 28, Nedelcu 55, Petre 74, Boboc 80, Moldoveanu 86 Echipele de start: ... Branescu, Boboc, Mladen, Nedelcu, Radaslavescu, Purece, Moldoveanu, Pitu, Ad.
Un alt aspect demn de remarcat este si faptul ca Administratia Porturilor Maritime Constanta a efectuat plata catre MTC a sumei de 27 miliarde lei (echivalentul a 2 milioane USD) printr-un ordin de plata din 6 iulie 2001, semnat de Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al CN APMC.
De altfel, soarta CN APMC se pare ca nu ii mai intereseaza nici pe sefii Administratiei Portuare, tinand cont de faptul ca vizita presedintelui tarii - un eveniment de maxima importanta pentru portul Constanta - a fost onorata de Gheorghe Moldoveanu, directorul APC-ului, cu absenta sa de la festivitatea de ieri din dana militara.
Pe la sfarsitul anilor '70, fiinta la Medgidia un cenaclu literar, condus de inginerul Marcel Moldoveanu. Acolo, fiecare membru citea din creatiile proprii - poezie sau proza -si se discuta pe marginea lor.
Aparitii neobisnuite • Pe 24 decembrie 1972, nava Moldoveanu se afla langa peninsula Labrador. Intre orele 3 si 4 dimineata, echipajul a observat un obiect stralucitor indreptandu-se cu mare viteza spre vas, zburand pe deasupra valurilor.
Ultimul episod al Sarbatorilor Corodului s-a consumat pe stadionul din comuna, unde a fost organizat un spectacol care l-a avut ca invitat principal pe Aurel Moldoveanu.
Gheorghe Moldoveanu, zis "Fiola", are zilele numarate la conducerea Politiei Comunitare, drept urmare, in urma cu o saptamana, Tusac si-a anuntat toti cunoscutii ca este in cautarea unui om de incredere care sa preia serviciul de ordine si disciplina in municipiu.
In urma cu o saptamana, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca Gheorghe Moldoveanu, poreclit "Fiola", urmeaza sa fie schimbat de la sefia Politiei Comunitare din Mangalia.
Acesta era depozitat in locuri dosnice si in momentul in care se adunau cantitati de ordinul tonelor, acesta era predat fostului director al CN APMC, Gheorghe Moldoveanu, care il valorifica in vederea organizarii de betii si ciolhanuri la nivel inalt, dupa cum l-am auzit pe Zavergiu”, declara Ion Panciu.
Acesta nu este singurul mare investitor cu o istorie tulbure, SC United Shipping Agency SRL, de exemplu, evidentiindu-se si ea, in toamna lui 2004, dupa ce a castigat in port o licitatie pentru inchirierea a trei dane, marca "Moldoveanu":
Adrian Moldoveanu, reprezentantul Meloman SRL, ne-a declarat ca firma pe care o reprezinta poate comanda pentru oradeni orice fel de instrument doresc acestia.
Traim din descoperiri de card", a spus Bogdan Moldoveanu, de 31 de ani. "Chiar azi de dimineata (ieri - n.r.) se duse sotul sa plateasca gazele, curentul si factura la telefonul mobil.
Locul I a fost castigat de Deacu Andrei, Ionita Catalina si Moldoveanu Delia Roxana, absolventi ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.
Mihai Silvasan (capitanul echipei nationale masculine a Romaniei), Cristina Ciocan (capitanul echipei nationale feminine a Romaniei), Vlad Moldoveanu (cel mai bun jucator roman pe plan international), Gabriela Marginean (cea mai importanta jucatoare romana pe plan international).
Raportat la JO, a fost anul Sandrei Izbasa, al uluitorului Alin Moldoveanu, dar si al ciclistului Carol Eduard Novak, primul campion paralimpic al Romaniei.
E si povestea lui Camil Moldoveanu care cauta solutii mai prietenoase pentru recuperare acasa. Asa a dezvoltat Reflex, o aplicatie care face furori si e curtata de mari companii din afara.
In afara de Cristi si Mirel, din Special Guest Orchestra fac parte Iolanda Moldoveanu - solista si semifinalista la Vocea Romaniei in 2013, Florian Rus - solist, Andrada Cumpanas - backing vocals, Diana Ganea (ex - Blaxy Girls) - chitara, Marius Lung "Ursu" - chitară
Daca a fost procreat prin inseminare artificiala din start el vine incarcat cu lucruri negative pentru ca el nu a fost trimis de la Dumnezeu. Din punct de vedere profesional, baietelul poate sa ii mosteneasca pe parinti, sa fie vedeta, spune parapsihologul Nicoleta Moldoveanu.
O coproductie Andra Records / MediaPro Music, single-ul Mi-ai luat mintile este compus de catre Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirica si Pacha Man.
google-analytics.com