Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (3.74 secunde)
In weekend-ul trecut, vedeta si-a planificat o iesire la munte pentru reincarcarea bateriilor si a se bucura de prima zapada.
Vedeta a obtinut penultimul grad in ierarhia feminina din cadrul Ordinului San Giovanni di Gerusalemme al Cavalerilor de Malta!
Weekend-ul trecut, vedeta si-a planificat o iesire la munte pentru a scapa de canicula din oras si a se relaxa.
Vedeta si-a aniversat ziua de nastere in Bucuresti si a avut parte de o super petrecere de ziua ei, la un renumit restaurant din Herastrau, Dakota.
Vedeta TVR va recomanda o reteta de pasca usor de facut, fara aluat, dar foarte gustoasa. ... Cat priveste planurile de Paste, iata ce a declarat vedeta:
Cum ai defini colectia ta de vara, ce are ca vedeta rochia sarafan? - Colectia de vara are ca vedeta rochia sarafan.
Asta pentru ca vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, lucru ce a dat nastere unor speculatii. ... Vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, astfel ca au fost multi care s-au intrebat daca nu cumva Irina ex-ASIA a apelat la o mama surogat.
Ce a facut vedeta cand a auzit ce doreste acesta! Vedeta PRO TV si-a povestit viata amoroasa intr-un volum aparut in urma cu ceva timp.
Din cauza bolii, vedeta a slabit foarte mult in ultimul timp. ... Vedeta are si neintelegeri in casnicia cu cameramanul Danny Moder (49 de ani).
Vedeta a organizat petrecerea pentru fetita ei in doar patru zile si totul a iesit ca la carte! ... microfonul, peria si foarfeca!, a mai adaugat vedeta.
"Diva de la Monaco" a produs o mare bucurie odata cu intoarcerea ei in Romania, vedeta venind special pentru ziua Antenei 1, atunci cand postul TV a implinit 25 de ani. ... Acum, frumoasa vedeta a publicat un mesaj cu subinteles.
Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni. ... In aceaste perioade grele este bine sa ne facem vacantele in tara si se recomanda sa gasiti locuri cat mai linistite, ca acest hotel unde vedeta s-a simtit minunat.
Iata ca, la un moment dat, vedeta a reaparut optimista si plina de viata. ... Si intr-o clipa totul s-a naruit", a marturisit vedeta pentru Cancan.
Vedeta din imagini a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar a ajuns sa arate precum Frankenstein, dupa mai multe operatii estetice esuate. ... Vedeta s-a transformat din cel mai de succes fotomodel ale anilor ’70 si ’80 intr-un monstru si oripileaza la fiecare aparitie.
Dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de un maidanez, vedeta cere aplicarea unor programe pentru controlul animalelor! ... La randul ei, mamica unui baietel de aproape 3 ani, vedeta a decis sa ia atitudine.
Vedeta prefera sa evite orice intrebare legata de acest subiect, asa ca o excursie departe de Capitala a fost tocmai oportuna. ... In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier.
Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu! ... Vedeta a optat pentru un costum auriu, batut cu cristale Swarovski, alcatuit dintr-un top super sexy si pantaloni scurti.
Vedeta TVR 1, Iuliana Tudor, mizeaza pe schimbarea culorii meniului zilnic. ... Am energia necesara si sunt pregatita pentru asta!”, a mai adaugat vedeta.
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Sanatatea e mai buna decat toate", iar evenimentul va avea loc in data de 12 martie 2015, ora 18:30. ... De-a lungul anului 2015 vedeta va sustine 5 conferinte "Traieste sanatos cu Simona" pe diverse teme.
Vedeta si-a programat deja operatia de cezariana, in eventualitatea in care nu va putea sa nasca natural. ... Kit-ul de recoltare achizitionat de vedeta mai contine si:
google-analytics.com