Cautare

95 de rezultate pentru "mirel" (8.33 secunde)
Universitatea Craiova a facut un pas gresit pe teren propriu, in compania celor de la FC Voluntari. Oltenii au obtinut doar o remiza, 1-1, in primul meci al etapei cu numarul 12 din Liga 1.
Raspunsul il vom afla peste patru luni, atunci cand cortina va cadea peste intercerea interna, dar, daca ar fi sa ne luam dupa oracolul din Balcesti, toti noii veniti la un loc nu au valoarea revenitului dupa accidentare Mirel Radoi...
a€œFitilula€ fusese aprins si a fost alimentat, o saptamana mai tarziu, de capitanul Stelei, Mirel Radoi, care declara ca invinsii sai de la Pandurii, i-au soptit lui la ureche, asa ca-i baiat de treaba, ca au jucat pe prime babane.
Ocna Mures a reusit o surpriza uriasa in fata celor de la Universitatea Craiova, in etapa cu numarul doi a fazei grupelor din Cupa Romaniei.
Mirel Radoi (41 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a sustinut o conferinta de presa premergatoare meciului cu U Craiova 1948, din etapa a 19-a a Ligii 1.
Mirel Radoi FCU Craiova: Gurau - R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - G.
Mirel Radoi si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova la finalul partidei de Cupa Romaniei pierdute in deplasare cu 1-2, dupa ce oltenii au condus cu 1-0.
In direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Mirel Radoi, dupa ce antrenorul si-a anuntat demisia.
Mirel Radoi (41 de ani) s-a despartit de Universitatea Craiova pe 7 decembrie, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei.
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. Dupa partida din Ghencea, Marica i-a cerut demisia selectionerului.
Ma duc a doua oara, sa ne certam iar?", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa dupa meciul cu Liechtenstein, scor 2-0.
Ionut Chirila a vorbit despre parcursul nationalei antrenate de Mirel Radoi si despre generatiile de juc "Atat timp cat nu se vor numi oameni pe criterii de competenta, vom ajunge in situatia asta.
Din momentul in care se alege un antrenor fara experienta iti asumi si cand pleaca Mirel Radoi, mi se pare corect ca si tu sa pleci.
Mirel Radoi FC Botosani: Pap - Sno, Dican, Boli, Tiganasu - Ivanov, Sylla, Shahaf - Mailat, Camara, Dragu Rezerve: Ureche - Seroni, Perianu, Mussis, E.
Marius Sumudica (52 de ani) antreneaza Al-Raed din iulie 2022, insa intre timp, in campionatul din Arabia Saudita au mai ajuns doi antrenori romani, Mirel Radoi, la Al-Tai si Cosmin Contra, la Damac.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com