Cautare

126 de rezultate pentru "mireille radoi" (4.92 secunde)
Bilantul este sub asteptari si m ai putin eficient fata de cel al ultimilor trei selectioneri: Cristoph Daum, Mirel Radoi si Cosmin Contra.
Totodata, "interventia" lui Radoi nu se explica, este de acuzat. Am pus ghilimele deoarece numai interventie nu s-a numit acel atac brutal al lui Radoi!
Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu Hapoel Be'er Sheva, din play-off-ul Conference League. Partida se joaca la Severin, pentru ca pe arena Ion Oblemenco este programat un concert.
Bancu - Baiaram, Koljic, An. Ivan; Rezerve: I. Popescu - Gaman, Vatajelu, Martic, Capatina, Vina, Nistor, Cimpanu, Markovic; Antrenor: Mirel Radoi
Sorin Cartu, presedintele Universitatii Craiova, e nemultumit de cei trei fundasi centrali si a dat de inteles ca sistemul 3-4-3, ales de Radoi, nu este eficient pana in acest moment.
Dupa aproape 4 ani, Nick Radoi s-a intors in Romania. Milionarul din America a lasat discretia deoparte si a lamurit toate zvonurile aparute de-a lungul timpului.
Iar Tamas si Lobont au trecut la mascari specifice suburbiilor, punctul culminant atingandu-l Radoi, care a inceput sa arunce cu pietre catre ziaristi, considerati inamicul public numarul 1.
Radoi a fost nemultumit de conditiile pe care gazdele le-au pus la dispozitie, de arbitrajul Iulianei Demetrescu, dar mai ales de prestatia jucatorilor sai.
Mirel Radoi (41 de ani) se afla intr-o pozitie delicata la Universitatea Craiova, asta dupa ce a decis sa-i excluda din lot pe patru dintre cei mai importanti jucatori.
Mirel Radoi (41 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a sustinut o conferinta de presa premergatoare meciului cu U Craiova 1948, din etapa a 19-a a Ligii 1.
Mirel Radoi si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova la finalul partidei de Cupa Romaniei pierdute in deplasare cu 1-2, dupa ce oltenii au condus cu 1-0.
In direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Mirel Radoi, dupa ce antrenorul si-a anuntat demisia.
Mirel Radoi (41 de ani) a decis sa-si dea demisia de la Universitatea Craiova, dar plecarea antrenorului nu este singura schimbare importanta aparuta in ultimele zile la club.
Mirel Radoi (41 de ani) s-a despartit de Universitatea Craiova pe 7 decembrie, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei.
Mirel Radoi: "Nu am aratat ca o echipa care vrea la baraj" Se pare ca da, am aratat ca nu stim sa gestionam astfel de meciuri.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
Cand in toamna va iesi lumea in strada, iese Mireille Mathieu in fata muncitorilor. Imi pare rau de Crin Antonescu, dar el este o marioneta in mainile lui Dinu Patriciu", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com