Cautare

208 de rezultate pentru "marina" (3.58 secunde)
Potrivit sursei citate, marina militara egipteana efectueaza cautari in zona pentru a gasi cutiile negre, in conditiile in care au fost gasite deja unele dintre obiectele apartinand pasagerilor, potrivit Agerpres.
plaja Marina Surf si Camping Pescaresc Plajele din Navodari sunt late, cu nisip fin, intrare lina in apa si putin aglomerate, comparativ cu statiunea vecina, Mamaia.
Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00. Multe echipaje de interventie se afla la fata locului, unde a fost declansat planul rosu de interventie.
145 de soldati ai armatei americane, de la marina la aviatie vor defila astazi. Printre acestia, locotenentul Collins, se declara foarte incantat ca este astazi aici.
etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva - Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas Pret:
In prima parte a intalnirii, Dodi si Roni le vor face cunostinta copiilor cu trei vieÈ›uitoare care traiesc in medii de viata diferite â€" testoasa marina, vulpea polara si albatrosul, iar Andreea le va povesti micutilor despre efectele poluarii si ale schimbarilor climatice asupra habitatelor, precum si despre cateva masuri de protectie care pot fi luate pe termen lung pentru protejarea acestora.
Marina Otelea, Director Executiv Asocia?ia SAMAS - Riscurile obezitatii - Prof. Dr. Gabriela Radulian, Vicepresedinte, Societatea de Nutritie din Romania - Importanta proiectului pentru gradinite - Atelier de gatit pentru copii sustinut de consilierul in nutritie Gabriela Codruta Nedelea, Asociatia SAMAS
Anul acesta, in premiera la Calarasi, vor acosta pe malul Dunarii doua nave militare care vor putea fi vizitate si unde copiii vor avea parte de surprize, iar elevii care isi doresc o cariera militara vor primi oferta educationala a institutiilor militare de marina 18.00-20.00:
Pilotul a servit 9 ani ca ofiter in marina navala, iar apoi s-a inscris pe linii comerciale. El a decolat in amurg pentru a face un circuit care initial trebuia sa dureze doua ore.
Iata ca, dupa mai mult de o luna de la tragicul eveniment, de care intre timp Romania a uitat, cum a uitat si de altele asemanatoare, Marina militara americana anunta ca ancheta preliminara referitoare la accidentul soldat cu moartea lui Teo Peter a fost incheiata la termen, din moment ce pentru o astfel de investigatie este nevoie, in general, de o luna-doua.
Sa-i razi in cap si sa le lasi numai o mesa de sorginte marina? Sau sa le cintam manele de tipul:
Sa-i razi in cap si sa le lasi numai o mesa de sorginte marina? Sau sa le cintam manele de tipul:
Marina Ovsianikova, jurnalista care a aparut la postul public de televiziune din Rusia cu un mesaj impotriva razboiului, a fost eliberata dupa mai bine de 14 ore de audieri.
O mina marina, cel mai probabil desprinsa din sistemul de aparare al portului Odessa, a ajuns in zona Midia. A fost vazuta de un pescador care a anuntat imediat Fortele Navale.
Sapte nave militare fluviale, zece ambarcatiuni rapide de asalt, o companie de infanterie marina si un pluton de infanterie desfasoara, pe Dunare si pe Bratul Sfantu Gheorghe, un exercitiu militar.
Marina face recuperare pe toate planurile. Un asemenea accident nu poate fi uitat si probabil o sa se gandeasca toata viata ei la acest accident si cum si-a pierdut cea mai buna prietena, dar recuperarea fizica este saptamanala.
De la o mila marina distanta se vede ca Basescu a dres-o si de data asta. Pana la urma, era decizia PD (mai mult sau mi putin influentata de Cotroceni) ce face in alegerile pentru Parlamentul European.
In plan militar, China detine rachete capabile sa distruga sateliti geostationari si sa loveasca tinte din Midwestul american, avioane militare de acelasi calibru cu cele americane sau ruse si intentioneaza sa-si dezvolte marina militara, atribut definitoriu al marilor puteri de anvergura mondiala.
Beijingul spune ca este vorba despre un instrument de cercetare marina, dar expertii sugereaza ca nava ar putea fi folosita in scop militar.
Jurnalista rusa Marina Ovsiannikova, care a ajuns cunoscuta dupa ce a aparut in direct la televiziune cu o pancarta criticand ofensiva Moscovei in Ucraina, a fost arestata duminica in Rusia, au anuntat surse din anturaj si avocatul acesteia.
google-analytics.com