Cautare

484 de rezultate pentru "jupiter city" (3.64 secunde)
Pentru a cumpara un pachet alcatuit din smartphone si abonament 4G, cei interesati sunt asteptati in magazinele Orange din Baneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piata Victoriei, Calea Mosilor, Iride, precum si in magazinul Orange de pe strada Muresenilor din Brasov.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
83-85 BANEASA BOUTIQUE Cel de-al doilea magazin Trends by Adina Buzatu s-a deschis in aprilie 2008 in zona de nord a Bucurestiului, in Baneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street. ... Magazinul din Baneasa Shopping City a devenit rapid un succes.
Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18.30 la libraria Diverta Baneasa (Baneasa Shopping City, etajul 1), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei.
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.
Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinema City, Opera Comica pentru Copii, AWE (Adaptive Work Environment), Muzeul de Arta Recenta, Institutul Cervantes, Control Club, Kube Musette, Fabrica Gastropub, Cinetic si Green Hours.
a organizat recent proiectia de gata a filmului VALEA ORBILOR, la CINEMA CITY din AFI COTROCENI Bucuresti.
Diana Rhea, terapeut acreditat in "Focused Touch Shiatsu" de catre "The Shiatsu Clinic and School" — Iowa City, SUA, care lucreaza la Centrul de Sanatate MEDIREFLEX din Bucuresti, ne-a raspuns la cateva intrebari.
Centrul de Consultanta Dermatocosmetica este prezent in Băneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21. ... Cluj - Iulius Mall - 8 mai - 21 mai Timisoara - Iulius Mall - 23 mai- 5 iunie Constanta - City Park - 7 iunie -20 iunie
Uite ce lenjerie intima se poarta vara asta Nici nu s-a incheiat bine Saptamana Modei de la Paris, ca a si inceput, tot in capitala Frantei, Mode City Paris 2013, eveniment dedicat lenjeriei intime si costumelor de baie.
Accesoriile Carpisa le puteti gasi in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.
Produsele KYOLIC® pe baza de usturoi sunt disponibile in farmaciile Centrofarm Afi Cotroceni, Caramfil (Farma Drive), Feeria, Bucuresti Mall, Lipscani, City Park Constanta si in magazinele Plafar Cotroceni Park, Dorobanti (Radu Beller), Feeria, Ion Mihalache, Polus Cluj, City Park Constanta.
Pe 12 mai, Tom Carey, unul dintre promotorii diapozitivelor, a dat o declaratie in numele grupului care a organizat evenimentul din Mexico City. ... Antropologi canadieni si mexicani, ca si experti in anatomie criminalistica, au facut declaratii inregistrate la evenimentul din Mexico City.
FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
InterComFilm Distribution organizeaza un eveniment special, dedicat parintilor si copiilor, duminica, 20 martie, la ora 11.30, la Grand Combo din Baneasa Shopping City din Capitala.
Asa ca Ziua Internationala a fericirii a fost sarbatorita duminica de IntercomFilm, la Grand Combo din Baneasa Shopping City. ... Prin evenimentul de la restaurantul Grand Combo din Baneasa Shopping City am promovat astfel pelicula Angry Birds - pentru o planeta fericita.
google-analytics.com