Cautare

503 de rezultate pentru "iulia chiriac" (3.49 secunde)
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. ... Insa Iulia a facut un pas in spate si a cazut de la peste 12 metri inaltime. ... Iulia s-a stins la spital dupa cateva ore.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Iulia Salagean, hartuita de o domnisoara! ... Ce mesaje primeste Iulia Salagean! Cine i-a pus gand rau si cum are de gand sa o puna la punct, aflam acum chiar de la Iulia.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Exista insa si exceptii, precum Alba Iulia, care nu va avea niciun spectacol pregatit. ... (Germania) BZN (Olanda) si Zdob si Zdub (Republica Moldova) vor incanta focsanenii in noaptea de Revelion, impreuna cu Corina Chiriac, Keo si Dj Sava & Raluca.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Invingator la voturi a fost Ioan Chiriac, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean. ... Prezenti la Bucuresti, atat Romeo Stavarache, cat si Ioan Chiriac au prezentat probe si au adus argumente in sprijinul afirmatiilor lor in fata membrilor acestei comisii, insa o solutie finala nu a fost inca pronuntata.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Laura Chiriac, membru in cadrul Biroului Politic ALDE, ne-a transmis un comunicat: Luni, membrii Biroului Politic ALDE au votat in unanimitate trecerea in opozitie fata de actuala formula de guvernare.
Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport.
Toate hamurile lui Chiriac Alecu sunt facute din piele si toate cusute cu migala si rabdare. Niciodata curelele nu sunt la fel.
Amintim doar pe Angela Similea, Aurelian Andreescu, Corina Chiriac, Olimpia Panciu, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Loredana, Mihai Constantinescu, Anda Calugareanu, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Adrian Enache si multi, multi altii.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
• Constantin Chiriac in recitaluri extraordinare, la Londra Constantin Chiriac va fi prezent la Londra pentru a marca Ziua Nationala a Culturii Romane printr-un recital de poezie, prezentat de ICR Londra.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania. ... Incepand din acea noapte s-au declansat in Alba-Iulia primele actiuni teroriste.
Drept dovada, declara Iulia Fratila, consilier al primarului comunei Valu lui Traian, stau inclusiv realizarile din ultima perioada, ca de exemplu finalizarea etapei I din proiectul de canalizare, prin transmiterea receptiei lucrarii la cancelaria primului ministru - intrucat, explica Iulia Fratila, este vorba despre o lucrare realizata cu fonduri obtinute pe ordonanta 7/2006, privind "instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural".
google-analytics.com