Cautare

65 de rezultate pentru "inscrieri" (3.44 secunde)
Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro”, adauga actrita. Cei care vor veni la targul de martisor Festivalul Primaverii in perioada 25 februarie - 8 martie la Sala Dalles vor gasi cadouri dintre cele mai diverse, care ii vor impresiona pe cei dragi:
Inscrieri Cititori), in fiecare zi, de luni pana vineri. In zilele de sambata, inscrierea se va face pe baza unui permis temporar.
[email protected], iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri. Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Calendarul de desfasurare al concursului - perioada 17 iulie 2017 - 8 septembrie 2017 - inscrieri videoclipuri la sediul Muzeului Municipal Calarasi - 11 septembrie 2017 - jurizarea videoclipurilor - 15 septembrie 2017 - anuntarea castigatorilor Organizatorii isi rezerva dreptul de modificare a datelor de concurs anuntand in prealabil acest lucru.
Inscrieri la [email protected]. Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a.
"Unitatile de invatamant cu nivel prescolar care au locuri libere vor primi si inregistra doar cererile de inscrieri depuse pentru copiii care nu au fost reinscrisi sau inscrisi la grsdinita pana la aceasta data.
Costul unui atelier este de 25 de lei pentru o pereche, mama si fiica. Detalii si inscrieri aici : http://www.bluparty.ro/blog/2014/cosite-urbane-atelier-pentru-mame-si-fiicele-lor/
Integrarea in proiect si in Scoala Copiilor Cardio Mix se face pe baza evaluarii aptitudinilor sportive. Pentru inscrieri si detalii trimiteti email la [email protected] sau tel: 0732 115 993
http://book-land.ro/index.php?route=tabara/inscrieri Distractie magica in Tabara Coolturala Bookland: https://www.youtube.com/watch?t=71&v=2yOcaRTtxQ8
http://saveyourholiday.com/inscrieri-curs/ Pentru orice fel de intrebari si detalii, va stam la dispozitie: Mirela Vlad â€" 0748.33.00.97;
Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, MamicaUrbana.ro, LumeaInTrend.ro Intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
[email protected], iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri. Partenerii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, Aida Bistro Parteneri media:
Inscrieri la: [email protected] Sponsorii evenimentului: Gerovital, LPB, SUNSTAR GUM, DaVinci Dental Clinic, Redd's, Tefal, Meli Melo, Hotel Marshal Garden Parteneri eveniment:
[email protected], iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri. Sponsorii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Tedi si Clarfon Partenerii evenimentului:
Inscrieri pe: [email protected]. Speackerii evenimentului vor fi: - Cristina Vadanovici - reprezentant Biogenis - Mirela Retegan - Antrenorul Parintilor, Fondator Gasca Zurli, Fondator grup sustinere Slabeste cu mine - Paul Ailincai, Fondator Zenyth, Colon Help, Beauty Help - Dr.
Locuri limitate, inscrieri la [email protected] https://www.facebook.com/events/103357100198419/ Daca doresti sa devii ambasador si sa ne ajuti sa promovam alimentatia sanatoasa in evenimentele noastre, te poti inscrie aici:
Pentru detalii si inscrieri:[email protected] AGENDA: 09.00-09.30 Sosirea si inregistrarea participantilor 09.30-10.0 Deschiderea dezbaterii:
Detalii si inscrieri pe adresa asociatiei. APCCG da astfel startul unei campanii de constientizare la nivel national a demersului de reintegrare intr-un context social al normalitatii pentru copiii ce se confrunta cu aceste afectiuni.
google-analytics.com