Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (2.84 secunde)
La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu: -Este un an greu pentru Corina Cretu.
Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor. Nici nu se putea mai bine!
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare. Berbec: Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante.
BERBEC: In iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar sa constati ca nu puteti fi mai mult decat prieteni.
Berbec - este copilul zodiacului, dar trebuie sa dea un examen de maturitate profesional in acest an. Este un an prielnic pentru a avansa.
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
BERBEC Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul.
BERBEC Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere.
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua.
Berbec: Viteza cu care vrei sa faci totul astazi va duce la rezultate bune, dar numai in situatiile care permit asta.
In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii.
BERBEC - Vin vremuri intense in aceasta toamna pentru berbeci. In aceasta toamna este o oferta in a se redescoperi.
Horoscopul 16 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu. O zi in care incapatanarea este rupta din rai, dar trebuie sa o tinem pe a noastra si sa ne asumam consecintele.
Astrologul Mariana Cojocaru spune la Lumea Nevazuta cum va fi anul 2022 pentru fiecare zodie in plan profesional, dar si in cel personal.
Multa sensibilitate astazi, poate unii dintre noi nu stim exact cum sa intelegem lucrurile care se intampla si isi deschid sufletul. Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Razgandiri sau niste informatii care ne fac sa privim o situatie din alta perspectiva si poate sa ne schimbam dispozitia. Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Pentru doua dintre zodii, luna octombrie este luna in care au loc schimbari neplacute pe cele mai importante planuri. Nativii acestor zodii sunt cei care vor fi mai nefericiti in urmatoarele saptamani, in special pentru ca va fi o perioada grea pe plan amoros.
- Sunt curioasa sa citesc horoscopul general, dar nu pe cel zilnic, pentru ca nu poate sa se potriveasca tuturor celor dintr-o zodie, ci in functie de harta astrala a fiecaruia.
google-analytics.com