Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (3.82 secunde)
La caderea noptii, se afla impreuna cu familia sa la masa, in gradina, cand atentia le-a fost atrasa de un obiect rosiatic.
Asa cum am remarcat odata, triburile indigene de aici de pe Pamant au crezut ca nu era nimeni pe langa ele acolo, explorandu-si teritoriile, pana cand niste Â'zei albiÂ' fizici, au aterizat cu instrumentele lor Â'magiceÂ' in gradina lor.
Aici am avut sansa sa-i vad la lucru pe Ilie Mita, Alexe Oprescu, Sofia Susan si mai tanarul, pe atunci, George Grigorescu, cum in gradina Casei de cultura de vis a vis de Sfatul popular raional(actuala Prefectura) am urmarit mai multe spectacole ale formatiei Triumf si ale solistului Giuseppe Stefan.
La Botosani a cunoscut prima data ubirea, fata unui gospodar din Ipotesti, numita Cassandra, la Botosani a cantat cu lautarii si manca mancarea lui preferata, la Botosani a iubit si jucat teatru in trupa Pascaly si nu in ultimul rand a trait ultimii sai ani si ai iubirii cu Veronica Micle, pe strazile targului si in gradina publica din Botosani.
Esta un adevarat rai natural si plin de liniste unde te poti bucura de relaxare, te poti plimba cu o trasura si poti vizita distileria de rom, gradina de mirodenii.
Asa e, mamaie, legea comertului ilicit nu distinge intre loboda culeasa de matale din gradina si tigarile aduse de peste Prut, iar cei chemati sa o aplice, nici atat - 80% din milenialii europeni cred in valoarea Uniunii, arata un studiu realizat de FEPS.
Este vorba despre Parcul Closca, Gradina Publica, Parcul Rizer, Libertatea, Oraselul Copiilor, Cimitirele Eternitatea si Lazar, locul de joaca pentru copii de la Pastila, Plaja Dunarea si Lacul Vinatori.
In opinia Marioarei Gatej cele mai sigure sint spatiile "de la Pastila, Gradina Publica, cel de la Blocul Paltin si chiar cel de la Oraselul Copiilor".
Indignat ca Damureanu si-a permis sa trimita comunicate presei si sa-l acuze de abuz in serviciu, Ilie Nemtaru i-a solicitat luni prin fax prefectului de Dolj sa-i trimita un control in propria gradina.
Actualul sediu, amplasat vizavi de Gradina Publica, a fost retrocedat anul trecut catre Episcopia Dunarii de Jos. Ilie Zanfir a ajuns bibliotecar-sef O alta hotarire importanta adoptata in sedinta de ieri a fost cea referitoare la numirea in functia de director interimar al Bibliotecii "V.A.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Sute de sustinatori ai Partidului Democrat, filiala Galati, in special tineri, au participat sambata la prezentarea candidatului la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, sala de la Gradina Botanica unde a avut loc evenimentul dovedindu-se neincapatoare pentru simpatizantii acestei formatiuni politice.
Politistii din comuna Gradina au intocmit dosar penal afaceristului constantean Cameliu Vasilica Babinciuc, sub acuzatia de violare de domiciliu, distrugere si loviri sau alte violente.
Social-democratii au descoperit si la Cheile Dobrogei o presupusa incalcare a legii penale de catre primarul liberal al comunei Gradina, Ion Melcea, reclamand folosirea intr-o manifestare electorala organizata de 1 Mai a bunurilor primariei, sesizand in plus faptul ca ar fi existat si o masina de pompieri neinmatriculata care a circulat pe drumurile publice.
Renovarea a presupus refacerea aproape totala a cladirii, atat in interior cat si gradina interioara. Au fost refacute usile, pardoselile, a fost pusa gresie si faianta, acoperisul a fost reabilitat si a fost montata si o noua centrala termica.
Pe de alta parte, in comuna Gradina fostul primar Ion Melcea (PNL) a pierdut cursa pentru un nou mandat, cu cele 343 de voturi primite, in vreme ce contra-candidata sa, Gabriela Iacobici (PSD) a obtinut 417 voturi.
Desi primar doar de un mandat in localitatea Gradina, si liberalul Ion Melcea a pierdut batalia pentru inca patru ani la primarie, desi intentiile acestuia de a transforma zona Cheile Dobrogei intr-un punct de maxima atractie turistica sunau chiar foarte interesant.
Primul colegiu care va da un deputat in Parlamentul Romaniei cuprinde orasul Navodari si merge spre Mihai Viteazu, Lumina, Gradina si Nicolae Balcescu - iar pe acest colegiu va candida presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir;
Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
Potrivit primarului din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni (foto), de la 1 iunie a. c. , cei 19 angajati ai primariei vor face munca in folosul comunitatii pentru ca nu mai sunt bani de salarii.
google-analytics.com