Cautare

57 de rezultate pentru "godini roberto" (3.25 secunde)
The Grand Magazine permite publicului sa aiba contact cu cele mai interesante subiecte din moda, cu informatii despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum si cu sedinte foto spectaculoase, cu cele mai cunoscute branduri la nivel international precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino", a declarat Oana Mocanu - Sales & Marketing Manager The Grand.
Agerpres si RTV; Parteneri media: Leaders Reunited, Bursa.ro, Eva.ro; Fotografiile de la eveniment vor purta semnatura lui Roberto Sibilano.
ROBERTO SERGIO CASTILO RODRIGUEZ; ECUADOR: XAVIER BONILLA; EGIPT: OMAR SEDDEK; FAROUK MOUSA; ESTONIA: ENN EHALA; ESTER LAURINGSON; FINLANDA: HEINO PARTANEN;
Tatal meu, Roberto Ionescu, este grafician si am mostenit pasiunea pentru pictura de le el. Fac talouri la comanda: peisaje,animale, cateodata si portrete combinate cu galaxii, Univers.
Daca asa stau lucrurile, atunci va fi relativ usor sa cream medicamente care interfereaza cu aceasta interactiune", a declarat profesorul Roberto Mayor, cercetatorul care a condus echipa de cercetatori .
Printre ei se afla Placido Domingo, Roberto Alagna, Herbert von Karajan, Nicolai Ghiaurov si alte nume de legenda, care il considerau pe Herlea detinatorul uneia dintre cele mai calde si mai frumoase voci.
Recent, Roberto Pinotti, altminteri un adept al ipotezei extraterestre, se intreba ce ar fi mai bine: ca Giovanna sa fie data in judecata pentru abuz de credulitate (daca minte), sau pentru ascunderea unui cadavru (daca spune adevarul).
Capitanul Roberto Bore de la aviatia marinei militare a spus: "Cu exceptia distragerii firesti a atentiei echipajelor de zbor, riscurile prezentate pana la ora actuala de FAN au fost nule.
Roberto Pinotti, presedintele asociatiei Centro ufologico nazionale (CUN) din Italia, povesteste: - Pe atunci ziarele vorbeau despre vizitatori veniti de pe Marte.
La nivel international, Academia de Stiinte Medicale a manifestat si manifesta o larga deschidere si o buna insertie in circuitul academiilor europene si nu numai, a adaugat prof. dr Irinel Popescu. Sursa: agerpres.ro (autor: Roberto Stan, editor: Cristina Tatu)
Marco Giungi, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, domnul Luca Gentile, Director al biroului de la Bucuresti al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior (ICE) si domnuL Roberto Musneci, Presedintele Camerei de Comert Italiana pentru Romania.
Roberto Cercelletta, cunoscut sub numele de d'Artagnan, este cel care a furat cele mai multe monede din fantana. Italianul a furat monede timp de 34 de ani inainte de a fi prins in martie 2010.
Vorbesc de Roberto Fialli, fermier milanez cu zece hectare de vie si doua hectare de sere care incearca sa autorizeze doua familii de egipteni care lucreaza cu el, dar spaga la autoritati pentru a le obtine vizele permanente este mai mare decit poate el plati.
Roberto Bordin Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Ad. Mazilu, Rivaldinho, Alibec Rezerve:
Butez- Wijnda, Coulibaly, Alderweireld, De Laet- Yusuf, Vermeeren, Keita- Ejuke, Janssen, Kerk Barcelona: Pena- Balde, Christensen, Kounde, Fort- Lopez, Romeu, Roberto- Torres, Lewandowski, Yamal
Ter Stegen - Joao Cancelo, Inigo Martinez, Araujo, Kounde, Christensen - De Jong, Gundogan, Pedri - Lewandowski, Yamal Rezerve: Inaki Pena, Astralaga, Raphinha, Joao Felix, Oriol Romeu, Vitor Roque, Sergi Roberto, Casado, Lopez, Cubarsi, Guiu, Fort
Roberto, De Jong, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Raphinha Rezerve: I. Pena, Astralaga, I. Martinez, F. Torres, pedri, J. Felix, Christensen, Alonso, O.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com