Cautare

298 de rezultate pentru "fashion tea party" (3.79 secunde)
vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers. Invitatii au avut ocazia sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya'Qov si Ultràchic.
Invitatul special al serii va fi cel mai iubit artist din industria muzicala romaneasca, Connect-R, care a tinut sa trimita un mesaj special tuturor celor care vor participa la balul cu tematica Cancan Party:"Cand vine vorba de cantarile mele in cadrul diverselor baluri, devin un pic nostalgic, pentru ca prima mea reprezentatie artistica din cariera muzicala a fost in cadrul unui astfel de bal.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Connect-R va face legea in cadrul Alcatraz Party, iar joi invitatul special al serii, CRBL, va asteapta la Movie Night Party.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Alex Velea va asteapta la Fairytale Party.
In cinematografele din Romania, puteti viziona filmul Sausage Party (Petrecerea carnatilor). ... Sausage Party - Petrecerea carnatilor Titlu original: Sausage Party Producator:
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada. ... - Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
Takko Fashion s-a inaugurat recent in centrul commercial Vulcan Value Centre din cartierul bucurestean Rahova un nou magazin. Aceasta va fi prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria Best New Apps, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb.
Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Menas Fashion Concept au "vorbit" despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
• iMapp Bucharest 555 Tot sambata, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.
Radar de Media Summer Party 2017. ... La Radar de Media Summer Party vom anunta si noile grile de vara a posturilor de televiziune.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Parazitii vor face legea in cadrul Revolution Party, iar joi invitata speciala a serii, Delia, va asteapta la Glamour Party.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti invitata speciala al serii, Corina, va asteapta la CrazyLicious Party.
Acesta este totodata primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o lunga serie de evenimente care-si propun sa pregateasca publicul roman pentru editia din acest an a festivalului ce va avea loc in weekendul 5-7 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.
Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events. ... Puya va da tonul la distractie in cadrul Back in Time Party.
Filmul Super party la birou, in regia lui Will Speck si a lui Josh Gordon, cu Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, va avea premiera pe 9 decembrie 2016.
In fiecare weekend, parcul pune la dispoziție cea mai buna muzica de Dj, concursuri cu premii, Spuma Party si multe alte surprize.
In cadrul Tea & Coffee Festival ce se desfasoara in acest week-end la Piata Universitatii (la statui), gasiti si standul Shazili - cafea turceasca si cafea verde slim & fit.
Lipton Ice Tea a dat verde la muzica vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzica electronica din Europa - Tomorrowland.
google-analytics.com