Cautare

206 de rezultate pentru "fancy kids events" (4.25 secunde)
Deaths and Death Rates from Extreme Weather Events: 1900-2008. Journal of American Physicians and Surgeons 14 (4): 102-09 (2009). 2.World Health Organization, International Agency for Research on Cancer, Globocan 2012.
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Mihai Gainusa (Realizator/Prezentator - Gasca lui Gainusa @ Radio 21), Cristina Nemerovschi (Scriitoare), Lucian Mindruta (Jurnalist), Corina Ozon (Scriitoare), Iulian Comanescu (Jurnalist), Luana Ibacka (Video Producer, TV presenter, Communicator, MC for events, Journalist);
Mai multe informatii gasiti in documentele atasate sau pe http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targuieli-de-primavara-la-sosea-ro.html https://www.facebook.com/events/343413419196837/
Va asteptam deci, de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, la Targul lui Prier! Programul este de la 10, 00 la 18, 00 si intrarea este libera! Organizator: Tactic Events.
http://www.petitieonline.com/sunt_singur_pe_lume_cine_ma_apara https://www.facebook.com/events/892282364166618/, www.facebook.com/LagareleDeLangaTine.
Aceasta stare de fapt a fost una dintre motivatiile mele de a crea EIBAB-ul (European International BookArt Biennale). Detalii pe site-ul bienalei: European International Book Art Biennale https://www.facebook.com/events/712151235574008/
Rowan Moss, managing Director la Scatterlings - Conference & Events, participa zilele acestea la Congresul WPA 2015 organizat la Palatul Parlamentului.
Transenergo Com, Fidexpert, Audit SRL, Oamenii si Companii, Genekor Biotechnology, IT Professionals, Prolyte Sales East Europe, Conadi Imob Construct, Pronto Mobile, Fragrantik SRL, Rutronik Elektronische, ITS Events Management.
Structurile de economie sociala ROCKHOUSE EVENTS, FUNDAÈšIA DOINA LEVINTZA, MATCA FOOD, MATCA DESIGN, ATELIER CERAMIC NORD PROD si AUTHENTIC PROD SHOP va invita pentru a va impartasi povestea lor si pentru a va delecta cu rezultatele efortului imens intreprins in cadrul acestui proiect.
Reprezentantii CFR anunta intr-un comunicat de presa ca evenimentul din Gara Bucuresti Nord va fi transmis pe canalul Youtube al Ministerului Transporturilor https://youtu.be/3Kivg8d0lTk poate fi vizualizat pe pagina web a MT www.mt.gov.ro si pagina de Facebook - https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor mat foto/video din locatiile feroviare vor fi postate pe pagina FB a evenimentului https://www.facebook.com/events/1670126136599930/
Reprezentantii CFR anunta intr-un comunicat de presa ca evenimentul din Gara Bucuresti Nord va fi transmis pe canalul Youtube al Ministerului Transporturilor https://youtu.be/3Kivg8d0lTk - poate fi vizualizat pe pagina web a MT www.mt.gov.ro - si pagina de Facebook - https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor - mat foto/video din locatiile feroviare vor fi postate pe pagina FB a evenimentului https://www.facebook.com/events/1670126136599930/
Am inceput seria de evenimente Traieste Inteligent anul trecut, impreuna cu echipa agentiei Replica Vedetelor Events. M-a uimit reactia pozitiva a femeilor care si-au dorit sa participe si, mai mult, a celor din toata tara.
Am inceput seria de evenimente Traieste Sanatos in 2015, impreuna cu echipa agentiei Replica Vedetelor Events si am fost uimita de reactia pozitiva a femeilor insarcinate si a mamicilor care au participat intr-un numar atat de mare de la o conferinta la alta.
ciorba de fasole cu afumatura, ciolan fiert in vin, varza calita cu carnati, legume si ciuperci la gratar, lipie coapta. Intrarea este libera! Organizator: Tactic Events.
Alexandra Stan ii invita pe cei care doresc sa aduca o raza de bucurie in casele acestor copii sa trimita cadouri si hainute la Camara cu Merinde pana in data de 23 decembrie, ora 12:00. Mai multe detalii gasiti aici: Link campanie: https://www.facebook.com/events/209193429538989/
Premier Palace Spa Hotel ofera un meniu de lux, open bar, artisti de top la pretul de 95 euro â€" classic meniu la Events Hall Premier si 145 euro â€" VIP meniu la Restaurant Premier.
La inceput de an m-am gandit sa le fac o surpriza iubitorilor de sanatate si frumos, organizand impreuna cu Replica Vedetelor Events, o conferinta care sa contina sfaturi pe care le putem aplica timp de o luna de zile, astfel incat sa vedem si primele rezultate, reusind ca de Martisor sa ne simtim si sa fim mai frumoase!
Evenimentul este organizat in parteneriat cu Accente Media & Events si cu sprijinul APMA - Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator.
Locuri limitate, inscrieri la [email protected] https://www.facebook.com/events/103357100198419/ Daca doresti sa devii ambasador si sa ne ajuti sa promovam alimentatia sanatoasa in evenimentele noastre, te poti inscrie aici:
google-analytics.com