Cautare

7365 de rezultate pentru "dumitrescu mihai dan" (3.59 secunde)
Toto Dumitrescu a avut probleme grave cu legea in urma cu un an, atunci cand a fost prins drogat la volan.
Ilie Dumitrescu, expertul Digi Sport, este de parere ca Andrei Cordea este cel mai bun jucator din lotul FCSB-ului, insa considera ca acesta ar trebui sa faca pasul in strainatate.
FCSB a infruntat-o in al doilea meci amical din Antalya pe Rakow, fosta formatie a lui Deian Sorescu (25 de ani). Concluziile trase de Ilie Dumitrescu.
FCSB a castigat derby-ul etapei cu numarul 24, 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj, si s-a apropiat la sase puncte de gruparea din Gruia. Ilie Dumitrescu este de parere ca Gigi Becali a avut un cuvant greu de spus pentru victoria ros-albastrilor.
Toto Dumitrescu se declara un fashionist convins. Mai mult, alege sa se imbrace singur, exact asa cum ii dicteaza intuitia:
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, este de parere ca ros-albastrii au facut o prima repriza foarte buna, insa, in opinia sa, diferenta s-a facut la schimbarile efectuate de cele doua formatii.
Ilie Dumitrescu (54 de ani), expertul Digi Sport, nu a ratat ocazia de a-l ironiza din nou pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali (64 de ani).
Ilie Dumitrescu a analizat cursa pentru trofeul de campioana. In opinia specialistului Digi Sport, se prefigureaza un play-off extrem de interesant, cu multe intorsaturi de situatie.
La finalul jocului, Ilie Dumitrescu a avut un sfat pentru Gigi Becali:
In cursul zilei de joi, Kyros Vassaras, presedintele CCA, a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a analizat mai multe decizii controversate de arbitraj. Reactiile lui Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea de la emisiunea Fotbal Club.
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a facut prima declaratie dupa ce procurorii DNA au facut mai multe perchezitii intr-un dosar in care acesta este suspect de luare de mita in forma continuata.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori.
"Basescu se afla in perioada de preaviz in functia de presedinte!" Deoarece se afla in perioada de preaviz in functia de presedinte, Traian Basescu se da in spectacol pe la televizor doar-doar l-o angaja cineva la B1Tv, pe o patalama frumoasa, afirma conservatorul Dan Voiculescu, care e de parere ca seful statului nu va mai face multi purici pe la Cotroceni.
Dan Racoltea, Nae Tilihoi, Gigi Ciurea, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Costica Donose, Marius Sava, Silvian Cristescu, Marian Bacu, Narcis Mohora, Danut Bica, Robert Vancea, Florin Cioroianu, Marian Calafeteanu, Victor Cojocaru, Mihai Ungureanu si Ovidiu Florescu.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Obiectivul nostru este sa castigam tot ce se poate castiga, sa demonstram ca anul 2004 a fost un accident", ne-a declarat Mihai Petre, secretar executiv in cadrul PD Constanta, adaugand ca situatia de fata - aceea de partid in opozitie - nu este o postura noua.
Regele Mihai a afirmat ieri la un post central de televiziune ca este ingrijorat si intristat de evolutiile recente de pe scena politica romaneasca si a avertizat ca acestea risca sa afecteze imaginea externa a tarii.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Votul uninominal este o necesitate stringenta, este de parere secretarul executiv al PDL Constanta, Mihai Petre, care este convins de faptul ca, atat timp cat functioneaza listele, constantenii nu-si vor cunoaste alesii locali.
google-analytics.com