Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (2.93 secunde)
Renasterea tirzie inseamna, asadar, pierderea definitiva a Euridicei ca simbol al nemuririi prin dragoste, reverberind ca un ecou in oglinzile barocului, odata cu care omul este izgonit din centrul existentei intr-o infinita si nelinistita cautare de sine ce reprezinta Timpul. ... Sonetul CXLIV marturiseste reactia poetului dublu inselat in dragoste:
Am avut de la scrisori de dragoste de o candoare extraordinara. ... - Cantati despre dragoste. ... - Nu se poate face nimic fara iubire, fara dragoste.
Sa ai in viata ce sufletul iti cere: credinta, sanatate, bucurii, dragoste, putere! ... credinta, sanatate, bucurii, dragoste, putere! LA MULTI ANI!
Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi avand si aceleasi preocupari intelectuale. ... Pestii aduc dragoste in viata Racului, iar Racul aduce protectie in viata celor nascuti in zodia Pesti, iar compatibilitatea sexuala este de milioane.
Indiferent cat de mult stati impreuna, amandoi veti invata lectii de dragoste profunde si importante in acest an. ... Din fericire, o multime de persoane va vor admira iar sansele unei povesti de dragoste sunt iminente.
Despre dragoste, fidelitate si fericire (Autoare: ... Acum vrem, insa, si dragoste, si sexualitate, si pasiune - elemente ce tineau, in trecut, de realmul extra-marital.
Femeia aflata sub semnul lui Marte e hotarata sa preia conducerea, sa fie cea care preia initiativa, chiar si in dragoste. ... In dragoste, loialitatea ei e uriasa atata timp cat reusesti sa-i mentii iubirea vie, caci e profund sentimentala. ... Dar, cand e vorba de dragoste, devine de-a dreptul zgarcita.
Iubirea dintre marele poet si Cleopatra Poenaru, fiica pictorului Lecca din Craiova Mihai Eminescu este catalogat ca un reper major al identitatii artistice si nationale, dar si un om care a iubit si a suferit din dragoste la fel ca oricare altul.
Intre sot si sotie, lupta e regula, iubirea e o exceptie incearca sa se domine unul pe celalalt in orice mod, chiar si prin dragoste. Cand sotul ii cere sotiei sa faca dragoste, ea refuza, e indaratnica;
Fragmente din Cartea despre sex - Nu cadea niciodata in dragoste, ridica-te intru iubire. ... Cum se explica atunci ca ori de cate ori fac dragoste, mi se pare ca ceva este in neregula?
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide. ... Este un partid al promiscuitatii si santajului, iar povestea de dragoste se opreste la prima diviziune", a spus el.
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide. ... Este un partid al promiscuitatii si santajului, iar povestea de dragoste se opreste la prima diviziune", a spus el.
Valentin nu a putut sa fie fericit cu femeia iubita, iar mesajul sau de adio, adresat tinerei si semnat "Al tau Valentin", este considerat primul "biletel de dragoste". ... De asemenea, nobilii britanici ai acelor vremuri au inceput sa trimita iubitelor sau sotiilor scrisori de dragoste, semnate "al tau Valentin".
"Toti zic ca vor sa ma ia de nevasta!" Frumoasa Gina Pistol, unul dintre cei mai apreciati "iepurasi" Playboy din Romania, nu prea are noroc in dragoste, lucru pe care il recunoaste si-l ia ca atare.
Radu Constantin) La doi ani si jumatate de la moartea lui Victor Surdu, in mintea romanilor a ramas vie povestea de dragoste pe care fostul senator a trait-o cu Angela Similea.
Se astepta ca prima noapte de dragoste sa fie ceva de vis, insa nu a iesit asa cum si-a imaginat!
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: conferinta "Retorica declaratiei de dragoste".
Suferind din dragoste Povesteste Isaac Asimov: ... Pentru prima si singura data in viata, am suferit din dragoste. Mult timp dupa aceea, am bantuit de colo-colo, incruntat si nefericit.
Marius Tuca a publicat o poezie de dragoste (mai bine zis erotica) devenita viral pe internet.
O intriga politista cu elemente de supranatural in rama unui roman istoric, cartea reuneste cinci povesti de dragoste, urmarind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care infrunta spatiul si veacurile.
google-analytics.com