Cautare

32191 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (5.24 secunde)
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale. "La editia de anul acesta au mers bine lucrurile ieftine!
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: ... Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 - 19.00. ... Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune". "La standul nostru, in afara de orgonite, mai gasiti si:
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Andrei Costin Victor participa in acest week-end la Targul de Sanmedru - de antichitati taranesti, in curtea MTR.
obstructia uretrei cu cristale de nisip, pietricele, tumori ale vezicii urinare, inflamatia uretrei - consecutiv sondajelor uretrale repetate. Insa, de cele mai multe ori, cauza producerii globului vezical este reprezentata de obstructia (blocarea) uretrei cu cristale de nisip (urolitiaza), formate in tractusul urinar, eliminate de regula, odata cu urina.
Filiala Municipala a PRM Constanta isi exprima ingrijorarea fata de scaderea demografica din Romania. "Timp de 18 ani, Romania, prin guvernantii ei, a facut foarte putin pentru ca tanara generatie sa poata lucra, crea si munci.
Asociatia Romana de Cancere Rare- ARCrare va invita si in acest an sa fiti alaturi de pacientii afectati de Leucemie Mieloida Cronica. Data de 22 septembrie nu a fost aleasa intamplator, deoarece 22/9 reprezinta modificarea genetica a cromozomilor 9 si 22 care cauzeaza leucemia mieloida cronica.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Teodora Maftei, o tanara in varsta de 36 de ani, care a fost ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din centrul Capitalei, a fost operata, de-a lungul timpului, de sapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.
google-analytics.com