Cautare

54 de rezultate pentru "captura" (8.71 secunde)
Prima este o imagine alb-negru a unui OZN deasupra localitatii Redbud, Illinois, fotografiata pe 23 aprilie 1950, a doua o captura de ecran a unui videoclip OZN filmat in Mexic de Arturo Gil Robles, iar a treia a fost facuta pe 01 august 2011 de o persoana aflata in vacanta in localitatea Black Head, Trenarren, in apropiere de St.
Nu trebuie sa dai dovada de prea multa rabdare pentru a te lauda cu o captura serioasa. Se prinde somn, salau, avat, caras si crap.
Alaturi o captura din film - luminile sunt in spatele unui card de pasari. Interesant este ca, in aceeasi seara, un fenomen asemanator a fost filmat si in Odessa.
Studiul a fost lansat in timp record, e un pas important in aceasta lupta, a precizat medicul Anthony Fauci de la institutul din Seattle. Captura: YouTube
Un caine de politie folosit pentru depistarea drogurilor a ajutat un traficant din Franta care fusese prins cu 25 de kilograme de rasina de canabis.
Poate nu e cea mai buna comparatie, dar este exact ca pestele stricat care trebuie aruncat ca sa nu compromita toata captura.
Cand voi vedea o asemenea captura, am sa-l felicit pe indian pentru ca a scapat de capuse. Ceea ce nu se spune niciodata este ca lantul unor asemenea lovituri duce pe cai aproape nebanuite.
In data de 20.08.2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat trei perchezitii domiciliare in Bucuresti, la domiciliile lui B.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 15.30, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, Brigada Rutiera si B.C.C.O.
Si-a rupt piciorul, fugind de politisti Ultima captura in acest dosar a avut loc cu aproximativ o saptamana in urma.
"In total au fost confiscate 35.750 de pachete de tigari, aceasta fiind cea mai mare captura realizata anul acesta", a subliniat comisarul sef Cristian Cucoreanu, adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie.
In urma descinderilor, anchetatorii au facut cea mai mare captura din acest an, respectiv 33.750 de pachete de tigari.
Vamesii bulgari de la punctul de trecere a frontierei Vidin au capturat ieri 438 grame de cocaina, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Agentiei Vamale de la Sofia.
Peste un milion de pastile incadrate in categoria drogurilor de mare risc au fost descoperite in punctul de trecere a frontierei Bechet.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com