Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (8.97 secunde)
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene.
Dupa revenirea in tara, handbalistii au intrat rapid in cantonament la Calarasi, chiar in prima zi din 2018 si au inceput antrenamentele pentru Trofeul Carpati.
Atitudinea din Calarasi: ... Cum va arata Stadionul Judetean Calarasi. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi :
Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. ... Steaua (FCSB) a fost eliminata din Cupa Romaniei de Dunarea Calarasi!
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Gabi Balint a analizat primele 45 de minute ale infruntarii de la Calarasi: ... Ion Comsa, Calarasi - Arbitru:
Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo. ... ECHIPELE DE START - Dunarea Calarasi:
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. ... Pe pagina de facebook Cu lumea-n cap prin Calarasi am inceput sa postez in octombrie 2014.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a luat fiinta in anul 1950. ... Din data de 9 iunie 2012 s-a deschis Sectiei Tezaur si arheologie a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi, in noua locatie din str. 1 Decembrie 1918 (la demisolul Consiliului Judetean Calarasi).
O sugestie pentru Muzeul Municipal Calarasi: ... Concret, este vorba despre Foisorul de Foc / Cazarma Pompierilor - construita in anul 1897, in prezent Arhivele Nationale ale Romaniei - Directia Calarasi (foto).
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
PIRLOAGA MARIAN) 12.08.2017 - ora 10:00 - Intalnirea oficiala a grupurilor - Consiliul Judetean Calarasi - ora 10:30- Intalnirea oficiala a grupurilor - Primaria Municipiului Calarasi - ora 19:00 - Parada portului popular, pe tronsonul piata Big ( Penny )- scena parc Dumbrava - ora 20:00- Deschiderea festivalului - scena parc Dumbrava.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Cel mai bun film despre Calarasi va fi premiat de autoritatile locale cu 1.500 de lei impozabili. ... Vor fi urmarite originalitatea, ineditul, obiectivitatea si spontaneitatea in realizarea scurtmetrajelor, spun reprezentantii Muzeului Municipal Calarasi.
Observator de Calarasi informeaza: ... Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Observator de Calarasi: Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA.
google-analytics.com