Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (6.45 secunde)
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
Masina electrica Chevrolet Volt ar putea ajunge in Romania in 2013.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Acesta a dezvaluit cum a incrustat cele 250 mii de cristale pe toata masina: ... Iubita tanarului sustine ca, intr-o zi isi va lua inima-n dinti si va incerca sa conduca masina-bijuterie. Proprietarul si-a decorat singur masina cu cristale, iar pentru asta a petrecut luni intregi in garaj.
Iata cum poti sa cureti masina de spalat fara produse chimice! ... Masina de spalat Adauga o cana de otet in cuva si porneste masina la 90 de grade. Opriti masina dupa cateva minute si lasati sa stea asa timp de o ora.
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
La sfarsitul anului 2015 el a publicat in Marea Britanie, la editura Flying disc Press, sub ingrijirea ufologului englez Philip Mantle, o carte intitulata UFOs over Poland (OZN-uri deasupra Poloniei).
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro! Pana acum a condus un Volkswagen Golf si o Kia Sorento de la reprezentanta.
Aplicatie la teren ratata (Autor : OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale. ... Pentru orice spion, invitatia acasa la inamic este o mana cereasca.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Ai impresia ca au lucrat-o repetentii de la Drept. ... investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul.
google-analytics.com