Cautare

3667 de rezultate pentru "antena 1 calarasi vremea" (3.23 secunde)
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: ... Anuntul a fost facut de prefectul judetului Calarasi, George Iacob pe o pagina de socializare. ... Cota apei la Calarasi - 114 cm - 2 cm, a postat prefectul judetului Calarasi, George Iacob. ... Pompei Samarian Calarasi.
Have you ever been to Calarasi? ... In Calarasi este un pietonal in Centrul Vechi al orasului unde nu vezi nici tipenie de om. ... Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara.
Din text, intelegm ca publicistul, originar din Calarasi, se gandeste sa scrie o povestire despre Calarasiul anului 2050, inspirat de o nuvela pe aceeasi tema a marelui vizionar Jules Verne.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. ... Iata pasajul in care este confirmata existenta tunelului pe sub Dunare, mai mult ca sigur in zona Calarasi-Silistra:
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. ... El are o vechime mare in turism, fiind multa vreme angajat la BTT Calarasi.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Vremea joi si vineri. Unde vor cadea ploi si ce temperaturi se vor inregistra Vremea se incalzeste, dar precipitatiile nu dispar asa usor din tara noastra, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua zile.
Adevarul de Calarasi : ... Surprize si promotii pentru cei care aleg sa se bronzeze in acest weekend Vremea deosebit de calda pentru data din calendar prelungeste sezonul de bronzat. La Plaja mare din Calarasi, loc de distractie situat pe calalalt mal al Borcei, vara continua.
Caci nu era nici pe vremea aia bugetul prea bogat.
5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi. ... El conduce biroul de arhitectura General Concept din Calarasi. xxx L-am cunoscut pe arhitectul Dorin Mitisor la un simpozion de arhitectura din Calarasi, desfasurat in anii 80.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. ... LA BUCURESTI Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi. ... PROGNOZA METEO pentru LUNI, IN TARA Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. ... Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii: BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
BANAT In Banat, pe parcursul primei saptamani valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 - 11 noiembrie.
MIERCURI, 21 IUNIE 2017 Vremea va fi calduroasa, iar in cursul zilei si predominant frumoasa. ... JOI, 22 IUNIE 2017 Vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa. ... VINERI, 23 IUNIE 2017 Vremea va fi in continuare predominant frumoasa si calduroasa, posibil caniculara dupa-amiaza, cand va fi si disconfort termic.
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii: ... Astfel, intre 23 si 26 noiembrie vremea va deveni calda, cu temperaturi diurne de 13 -14 grade si nocturne de aproximativ 4 grade.
google-analytics.com