Cautare

783 de rezultate pentru "alarma ceas" (3.90 secunde)
Justin Rosenstein, inginerul de la Facebook care a creat butonul Like, este unul dintre specialistii in tehnologie care trag un semnal de alarma in legatura cu pericolul social media.
I-as trage pe toti in teapa ca Vlad Tepes si as incuraja toate femeile si toti copiii care sunt abuzati sa spuna cu voce tare, poate chiar voi face ceva sa ii ajut pe viitor si sa trag astfel un semnal de alarma pentru ca am auzit nenumarate cazuri, veti fi surprinsi, chiar in cercurile mele si chiar ale unor persoane foarte cunoscute din Romania.
What's UP trage un semnal de alarma asupra crizei ce are loc la nivel mondial si lanseaza Roboti, o piesa cu un mesaj puternic despre solidaritate, dragoste, respect si evolutie:
De indata ce a sunat alarma la telefon ridica-te din pat. Nu te obisnui sa amani alarma din 10 in 10 minute si sa mai matai, deoarece nu vei reusi decat sa te trezesti mai obosita si mai morocanoasa.
2 Nutritia Scaderea in greutate este cel mai clar semnal de alarma al unei diete necorespunzatoare. ... 4 Sanatatea Atunci cand nu sufera de afectiuni cronice, lipsa de energie a batranilor este un semnal de alarma pentru starea sanatatii lor.
Tusea, semnal de alarma Tusea reprezinta un semnal de alarma si trebuie tratata cu seriozitate inca de la inceput. Din pacate, nu intotdeauna acordam atentia cuvenita acestei probleme de sanatate.
Magda Marincovici) Un studiu efectuat in Marea Brittanie trage un puternic semnal de alarma: miopia este din ce in ce mai frecventa in Europa, in special la persoanele din categoria de varsta 25-29 de ani, cu un nivel inalt de studii.
Astazi doresc sa trag un semnal de alarma asupra unui aspect adus in discutie de catre premierul interimar, Sorin Campeanu.
Sindicatul Impact Botosani trage un semnal de alarma si considera ca aceasta propunere de salarizare reprezinta o incalcare a demnitatii salariatilor din sistemul public de asistenta sociala, dar si a celor din administratia publica locala, promovandu-se discriminarea si discrepantele intre salariatii bugetari.
Cum este posibil ca singurul semnal de alarma, pana in prezent, sa fi fost tras doar de Alianta Noastra Romania, un partid recent fondat de Marian Munteanu si care intentioneaza sa participe, pentru prima data, la alegeri? ... A urmat al doilea semnal de alarma.
Sase semne de alarma ca ai exagerat cu cofeina Cofeina are nenumarate beneficii asupra sanatatii, insa poate da si dependenta si de la o cana de cafea care sa te trezeasca dimineata poti ajunge pana la a nu mai putea functiona daca nu iei cate una din ora in ora.
Sase semne de alarma ca ai exagerat cu cofeina Cofeina are nenumarate beneficii asupra sanatatii, insa poate da si dependenta si de la o cana de cafea care sa te trezeasca dimineata poti ajunge pana la a nu mai putea functiona daca nu iei cate una din ora in ora.
Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. Dupa doua ore, pirotehnistii au constatat ca era alarma falsa. Abia terminasera cercetarile, ca pirotehnistii au aflat de alta amenintare.
Si, oare, nu e el un grav, foarte grav, semnal de alarma?
O parte dintre acestia a ajuns in grija autoritatilor, dar asta nu a insemnat un semnal de alarma pentru parinti, care au ales sa stea departe decit sa se intoarca intr-un loc unde nu au nimic de cistigat.
Rares Bogdan, semnal de alarma fata de retorica de la Bruxelles: Faceti dus zilnic!
Mi se pare hilar ca oamenii au ajuns sa traga semnale de alarma in justitie pentru ca aceia pe care i-au ales au uitat sa-si onoreze legamantul pe care l-au facut.
Potrivit acestuia, in seif se afla suma de 39.000 de lei noi (390 de milioane de lei vechi), iar pe parcursul noptii de sambata spre duminica sistemul de alarma al firmei s-a declansat de doua ori.
Montati un sistem de alarma antifurt! ... Pe timpul noptii, magazinele trebuie sa fie prevazute cu sisteme de alarma, sa aiba inchizatori sigure si grilaje, conform prevederilor Legii nr.
Un fost sef al Politiei Rutiere din Romania a tras un semnal de alarma cu privire la incidentele dramatice petrecute in primele trei zile ale anului.
google-analytics.com