Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (3.66 secunde)
este finantat din Fondul Global de Mediu (GEF) si are ca scop imbunatatirea nivelului de cunostinte al functionarilor publici din cadrul autoritatilor publice locale in domeniul masurilor de crestere a performantei energetice a cladirilor, utilizand cu precadere materiale de constructie sustenabile, produse local.
Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a adresat rugamintea ca membrii "Grupului de prieteni pentru Romania" din cadrul Congresului Statelor Unite sa sustina adoptarea unei noi legislatii care sa faca posibila includerea Romaniei in programul Visa Waiver, ceea ce ar permite cetatenilor romani sa beneficieze de un regim de libera circulatie similar cu cel al majoritatii cetatenilor Uniunii Europene, transmite Romanian Global News.
Cu un presedinte jucator global si cu un premier jucator european, Romania ar fi putut fi altceva decat o provincie prafuita a Europei si a lumii globalizate.
Pentru ca rezervele banuite sunt practic nesemnificative, raportate la ceea ce exista la nivel global. Cand "marele zacamant" asigura circa 30% din consumul local timp de doar sase ani, sa spui ca-ti asigura independenta energetica tine de noaptea mintii!
GRECO concluzioneaza ca nivelul actual scazut al conformitatii cu recomandarile nu este global nesatisfacator si il invita pe seful delegatiei Romaniei sa prezinte informatii suplimentare cu privire la implementarea recomandarilor privind incriminarile si transparenta finantarii partidelor, pana cel tarziu la 30 iunie 2014.
Finalitatea regionalizării inseamna, stimati colegi, crearea unui alt cadru al dezvoltarii economice si sociale a tarii, iar obiectivul major al acestei dezvoltari este asigurarea unui standard de viată mai ridicat pentru populatia regiunilor si, la nivel global, pentru populatia tarii.
New Jersey Herald, Global Post, Seattle Times sau Boston Herald au scris, de asemenea, despre steagul romanesc de Cartea Recordurilor.
Criza economica resimtita la nivel global ne-a invatat o lectie importanta, aceea ca intreprinderile mici si mijlocii asigura un sprijin activ si constant pentru economia unei tari, fiind cele care, spre deosebire de companiile multinationale, analizeaza mai mult si decid mai greu in ceea ce priveste relocarea activitatilor de productie, inclusiv asupra schimbarii locatiei dintr-o tara in alta.
Forta Uniunii Europene, atat pe plan politic, cat si economic, incepe sa se contureze tot mai accentuat la nivel global si ar fi regretabil ca atat de multe eforturi sa fie incetinite de fenomene extremiste.
Anul acesta, la cateva luni distanta, vorbim despre o schimbare dramatica a climatului regional si global. Nu puteam anticipa atunci modul extrem de agresiv in care Federatia Rusa se va pronunta si se va profila la nivel regional.
George Maior a publicat articole si lucrari referitoare la drepturile omului, concepte de drept public, precum si la politici de aparare la nivel global.
I-au umilit si pe rusi, si pe chinezi, si pe alții care conteaza, la nivel regional si global.
I-au umilit si pe rusi, si pe chinezi, si pe altii care conteaza, la nivel regional si global.
Fumatul reprezinta cel mai grav factor de risc, ucigand anual peste 6 milioane de oameni la nivel global, mai mult decat HIV/SIDA, tuberculoza si malaria la un loc.
fie cu scopul de a controla fenomenul izolationismului nationalist care se manifesta la nivel global, fie exact pe dos, pentru a-l amplifica printr-o voce credibila.
Un nou pol global de putere. Aceasta miscare in plina desfasurare lasa descoperit, pentru moment, intreg flancul sud-estic, pulverizeaza trilaterala constituita in acest scop si arunca in aer relatiile bilaterale, foarte bune pana in prezent, dintre Romania si Ankara.
Aceasta in conditiile in care China se afirma ca mare putere cu tendinte nationaliste, Rusia revine in jocul global cu pretentii de protagonist, Europa se reconfigureaza sub dominatie germana iar Orientul musulman cauta, adesea in forme violente, sa se emancipeze prin obtinerea revansei fata de mai vechiul si mai noul hegemonism occidental.
Este o realizare incredibila pentru poporul roman, dupa o schimbare radicala de sistem politic si economic, in conditii de instabilitate geo-politica, de reasezare a raporturilor de forte la nivel global.
Cheltuielile totale IT&C din Romania au crescut in ultimii patru ani cu o rata medie anuala de 18,8%, fiind estimate in acest an la 1,9 miliarde de dolari, reiese dintr-un studiu realizat de Global Insight pentru World Information Technology and Services Alliance.
Pe plan global, valoarea fuziunilor si a achizitiilor finalizate in ianuarie-noiembrie 2004 a fost de peste 1.500 de miliarde de dolari, in crestere cu 47% comparativ cu perioada similara din 2003.
google-analytics.com