Cautare

51 de rezultate pentru "agresiunea" (8.41 secunde)
Presedintele Consiliului European, Charles Michel, l-a asigurat pe Zelenski ca Uniunea Europeana va face "tot ce ii sta in puteri" pentru ca Ucraina sa castige razboiul declansat de Rusia si ca agresiunea rusa nu va reusi sa divizeze Europa.
Ma aflu la Roma si l-am auzit pe Papa propovaduind duminica, in slujba tinuta in Piata San Pietro, pacea, intelegerea si un spirit mai apropiat de oameni, care sa inlature violentele, mizeriile, agresiunea...
In chestiunea privata, la care m-am lamurit, ma gandesc ca lumea este stramba, de vreme ce agresiunea fizica a unui sot asupra sotiei sau invers e pedepsita de lege.
Reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din tarile membre ale Aliantei Nord-Atlantice incepe marti, la Bucuresti, fiind primul eveniment de nivel inalt al NATO intr-un stat de pe Flancul Estic, dupa agresiunea armata a Federatiei Ruse impotriva Ucrainei.
Macron si Biden anunta ca vor face Rusia responsabila pentru agresiunea impotriva Ucrainei. Vizita de stat a lui Emmanuel Macron la Washington se incheie cu un dineu de stat.
In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 2 Politie si lucratorii Biroului de Investigatii Criminale - Sectie 8 Politie, au fost identificati ceilalti doi participanti la agresiunea celor trei parti vatamate ca fiind C.
de 29 ani, agresiunea avand loc in holul blocului. Dosarul a fost trimis spre solutionare Tribunalului Botosani, primul termen al procesului fiind stabilit pe 14 decembrie.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Agresiunea Rusiei nu a fost niciodata planuita sa se opreasca la granitele Ucrainei. Zelenska: Presedintele Ucrainei a oferit o formula de pace in 10 psi.
Agresiunea a avut loc in urma cu cateva zile, intr-o localitate vasluiana. Fata i-a rugat pe 2 dintre suspecti sa o duca acasa cu masina.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca "Republica Moldova este cel mai afectat stat de agresiunea rusa dupa Ucraina" si va transmite liderilor europeni reuniti la Consiliul European ca "siguranta Republicii Moldova inseamna siguranta spatiului european".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com