Cautare

320 de rezultate pentru "accidentul" (2.98 secunde)
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Anchetatorii au stabilit ca politistul Cobzaru nu s-a obosit sa-i ceara lui Stefanescu actele, nu l-a pus sa completeze formularul tipizat in care este descris accidentul si nu l-a testat cu aparatul etilotest.
Acesta a mai precizat ca au fost si situatii in care conducatorii auto au tinut cont de cifrele indicate de cronometrul semafoarelor, au trecut pe rosu si au provocat accidente grave, facand referire la accidentul mortal inregistrat pe 30 august 2009 la intersectia strazii Maria Tanase cu bulevardul Nicolae Titulescu.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat ca accidentul a avut loc dupa ce un sofer care mergea dinspreĀ Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00. Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie.
Accidentul s-a produs in jurul orei 1:00. La fata locului politistii maghiari fac masuratori. Purtatorul de cuvant al politiei maghiare a declarat ca se confirma ca soferul TIR-ului a adormit la volan si a intrat cu viteza in microbuz.
Oamenii legii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula soferita. Un accident asemanator, insa fara urmari tragice, a avut loc duminica seara, in jurul orei 20.00, pe bulevardul 1 Mai din Craiova.
Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau s-a scufundat Accidentul s-a petrecut in zona podului Floreasca, in jurul orei 13:30.
Din imaginile transmise de Realitatea TV se observa ca accidentul a avut loc in zona intersectiei Bd. Vasile Milea cu Bd.
Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV. Impactul dintre cele doua autoturisme ar fi fost cauzat de faptul ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate, au declarat autoritatile.
In acest moment, la locul accidentului se afla o doua ambulante iar medicii acorda primele ingrijiri medicale soferului si celor doi pasageri care se aflau in autoturismul Audi. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
Politistii au precizat ca accidentul s-a produs din cauza ca Eduard Zlatineanu nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul directiei.
Si cele doua persoane din celalalt autoturism care se pare ca a provocat accidentul au fost grav ranite. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, se pare ca soferul unui autoturism de teren a intrat pe contrasens si a lovit Loganul care circula regulamentar.
Fetita a ajuns la spital cu un picior rupt.Accidentul a avut loc pe o strada din Drobeta Turnu Severin, in jurul pranzului.
Una dintre autopsecialele Politiei Rurale Motru a fost lovita, astazi, de un autoturism care a patruns pe contrasens, o persoana fiind ranita in urma accidentului, informeaza NewsIn. Accidentul s-a produs pe raza comunei Pades.
Dupa primele cercetari facute la locul accidentului, politistii de la Rutiera au stabilit ca, probabil, accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferul a adormit la volan.
Accidentul s-a petrecut la kilometrul 60. In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Anca Purdea, a declarat ca din primele cercetari rezulta ca accidentul a avut drept cauza viteza excesiva.
Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.
In continuare se fac cercetari, potrivit lui Robert Coman, inspector in cadrul IPJ Mehedinti. Conform politiei, conducatorul auto a provocat accidentul din cauza neatentiei.
google-analytics.com