Cautare

8049 de rezultate pentru "accident rutier lasaliste in 16 10 2009 seara" (3.42 secunde)
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 19.00, C. ... Aviator Vasile Fuica, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu autoturismul marca Toyota Land Cruiser condus in aceeasi directie de mers de A.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. ... alcool pur in aerul expirat si i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tanar sofer din Constanta a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si a luat foc. ... Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. ... Cand a ajuns in dreptul str.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, M. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni marcata corespunzator, din dreptul intrarii in incinta unui supermarket, a surprins si accidentat pe R.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 04.00, C. ... Barca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, situatie in care a pierdut controlul asupra directiei de mers, moment in care a intrat in coliziune cu patru autoturisme parcate.
La data de 27.11.2011, in jurul orei 23.30, M. ... Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P.
Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman. Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Femeile, in varsta de aproximativ 23 de ani, nu aveau traumatisme, insa prezentau contuzii minore. ... Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
google-analytics.com