Cautare

61522 de rezultate pentru "accident rutier danila autorii din vicovu de sus" (7.84 secunde)
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Microbuzele au invadat orasul fiind un mijloc de transport ales de multi si preferat chiar de consilierii locali ca alternativa la tramvai. ... Insa pina si un microbuz de transportat calatori este condus de cineva, de sofer in acest caz.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Stejar Gheorghe pe marcajul pietonal, a alunecat si a fost acrosat de un autoturism marca Hyundai, care se deplasa pe str.
La data de 15 martie 2011, ora 15:00, M. MARIN de 41 de ani din jud. Vrancea, a condus un motociclu marca Bootian, fara a poseda curs de legislatie rutiera, pe Str. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. ... Alexandriei de C. Gabriela de 26 ani, care a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului electric.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. ... Ranitii, printre care si un copil de 8 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Falticeni. Microbuzul in care se aflau noua cetateni din Republica Moldova tranzita Romania spre Italia.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
O femeie a murit, miercuri, lovita de un tir, in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Intorsatura de situatie in cazul primarului dat disparut, dupa ce primaria lui a luat foc. Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului. Primarul a ajuns la spital dupa incident, dar si de acolo a fugit.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
google-analytics.com