Cautare

982 de rezultate pentru "accident la crasna" (3.68 secunde)
La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Profesorul Yves Samson, seful unitatii de urgente cerebrovasculare de la Spitalul Pitie-Salpetriere Paris, unul dintre cele mai moderne centre de acest gen din lume, prezinta in cotidianul Le Figaro sase informatii esentiale despre accidentul vascular cerebral.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie. Tanara specialista ne-a povestit despre tratamentul contemporan al impotentei la Institutul Clinic de Urologie.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Mai mult decat atat, usa din spate a vehiculului nu era asigurata, iar cei din interior aveau acces, in mod gresit, la sistemul ei de blocare.
Este de asemenea folosita pentru evaluarea efectelor sistemice ale multor boli metabolice si in salile de operatie pentru monitorizarea activitatii cerebrale la pacientii anesteziati. ... De pe scalp biocurentii sunt captati cu electrozi conectati la aparatul EEG, unde sunt amplificati de sute de mii de ori.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
Sase persoane au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc joi, in jurul orei 14.00, pe DN6, la iesirea din Timisoara spre Biled, in care au fost implicate un microbuz si un tractor, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.
Lovita de un Opel, tanara s-a ales cu leziuni minore si l-a rugat pe sofer sa o duca la o prietena. Ulterior, din cauza durerilor puternice, victima a mers la politie.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. ... Victima e acum internata la spital. ... Deputatul Iosif Blaga a lovit femeia, care a cazut si s-a lovit la cap.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Microbuzele au invadat orasul fiind un mijloc de transport ales de multi si preferat chiar de consilierii locali ca alternativa la tramvai. ... Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. ... Astfel, masina pe care o conducea a fost lovita din spate de un autoturism Mercedes, al carui sofer a fost ranit si transportat la un spital din Capitala, informeaza MEDIAFAX.
Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs azi in cartierul Stupini din Brasov. Printre victime se afla si un copil de 11 ani, care este in coma si va fi adus la spital in Targu Mures.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. ... Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... Ma iertati ca nu pot sta mai mult de vorba, dar sunt la petrecerea pentru ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a declarat Stefan Banica jr.
google-analytics.com