Cautare

2223 de rezultate pentru "accident grav dn1" (2.67 secunde)
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava.
Noul sef al Combinatului a mai prezentat si strategia pe care o aplica atunci cind pe platforma siderurgica are loc un accident grav de munca.
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra. ... *** Michael Schumacher a fost implicat intr-un accident pe partia de schi de la Meribel. ... Nu stim inca daca este vorba de ceva foarte grav.
In timpul calificarilor, Rubens Barrichello a avut un grav accident, dar a scapat. O zi mai tarziu, un alt pilot, Roland Ratzenberg face accident pe acelasi circuit.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Victima, pe nume Gopal Gujjar, a fosta ranita grav la urechea dreapta, la gat si umeri. Nu au existat martori ai acestui accident, dar se presupune ca el vorbea la telefon cand a avut loc explozia, conform Sky News .
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. ... Sunt inca in stare de soc, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat ceva mai grav!" a declarat Giulia, in exclusivitate, pentru Cancan.ro
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. ... Politistul care conducea masina a fost ranit grav si a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj.
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Ceahlau, a surprins si accidentat grav pe T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... "Nu s-a intamplat nimic grav.
Cinci persoane au fost ranite grav, luni seara, intr-un accident produs in municipiul Constanta. Un copil de 13 ani este in coma.
google-analytics.com