Cautare

1292 de rezultate pentru "accident cu 2 morti pe transfagarasan" (3.28 secunde)
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a intrat azi noapte, in jurul orei 1:00, in parcarea Combinatului Doljchim si a avariat trei autoturisme ale agentilor de paza, apoi a parasit locul accidentului.
sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental. Jurnalistul venea de la Unirii, pe Bulevard, si dupa rondul de la Universitate a facut dreapta, pe Batistei.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Totodata, autoritatile i-au sfatuit pe oameni sa evite zona. ... Nu este clar in acest moment daca este vorba despre un accident sau despre un act intentionat.
autostrazile fac parte din structura economica ROMANIA CU INCETINITORUL. ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
Recent, un elicopter s-a prabusit la Londra, in apropiere de sediul MI6, toata lumea fiind in alerta, caci cu totii s-au speriat crezand ca este vorba despre un atac terorist.
Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul.
Aceasta carte este povestea intalnirii cu Visatorul, un alt nume al Maestrului Interior, povestea dobandirii claritatii si a initierii in cunoasterea oculta a Adevarului care a insotit dintotdeauna povestea umanitatii. Putine carti se potrivesc intr-un mod atat de exact cu ceea ce numim Calatoria Inimii si Calea Maestrului Interior.
O istorie cu metamateriale (Autor: ... 1) O bucata de metal bismut / magneziu-zinc cu 1,75 x 1,25 x 0,25; 2) 6 bucati de metal bismut / magneziu-zinc;
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia auto pe DN13 Sighisoara - Targu Mures este la aceasta ora intrerupta, in ambele sensuri, in zona localitatii muresene Tigmandru, din cauza unui accident. ... Un microbuz s-a ciocnit cu un autocar pe E60, iar soferii acestora au decedat.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada. Majoritatea oamenilor au scris doar ca sa isi exprime regretul pentru cei doi tineri morti, rude sau prieteni care au citit pe Internet.
La inceputul acestei perioade, pe scena politica au aparut activistii semidocti, obtuzi si verosi, care erau in stare de orice pentru a-si pastra puterea si privilegiile.
Bravo la ei, nu ca tinerii care au spart vagoane, au distrus mobilierul hotelurilor de pe litoral... N-are nimeni nimic impotriva distractiei sau a petrecerii zilei de 1 Mai sau oricare zi, fiecare cum crede, dar toate lucrurile pe lumea asta au o masura.
Una dintre cele mai proaspete astfel de vesti ne anunta ca un motociclist a impuscat in plin centrul Capitalei un taximetrist cu care avusese o altercatie intr-o intersectie.
google-analytics.com