Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (3.54 secunde)
Controversatul influencer Andrew Tate si fratele sau Tristan au fost plasati din arest preventiv in arest la domiciliu, iar Andrew a si postat primul videoclip pe Twitter.
Fratii Tate au fost, din nou, verificati de politisti. ... Acestia au scapat de arestul central dupa ce judectorii Curtii de Apel au decis sa fie cercetati in stare de arest la domiciliu.
Andrew Tate a lansat noi mesaje in spatiul public, dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu. Controversatul milionar vorbeste despre tradare si posibilitatea de a fi asasinat.
Dupa 10 zile petrecute in arest la domiciliu, Andrew si Tristan Tate au avut voie sa paraseasca locuinta. ... Fratii milionari au ajuns la sediul DIICOT cu masina avocatului lor dupa ce procurorii anti-mafia le-au pus sub sechestru autoturismele de lux.
Tristan Tate a ajuns din nou la DIICOT pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat alaturi de fratele sau, Andrew. Milionarul a venit insotit de catre avocatul sau si este a treia iesire pe care acesta o are dupa ce a ramas arestat la domiciliu.
DIICOT ii trimite in judecata pe fratii Tate. Andrew si Tristan sunt acuzati si de viol in forma continuata, agresiune sau alte violente Potrivit rechizitoriului, s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile si imobile, autoturisme de lux, ceasuri de lux, lingouri si o medalie.
Fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti luni seara, in baza unor mandate europene de arestare emise in Marea Britanie. Ei sunt acuzti de infractiuni sexuale pe teritoriul Marii Britanii.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Plangerile depuse la licitatia pentru reabilitarea Rocadei au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, insa decizia acestuia poate fi atacata in instanta in urmatoarele zece zile.
Machiavelli.ro publica stirea "Adrian Nastase il acuza pe Traian Basescu ca face trafic de influenta pentru Guvern in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
Conform unui proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne care vizeaza modificarea Regulamentului de aplicare a OUG privind circulatia pe drumurile publice, functionarii din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor fi introdusi in categoria persoanelor ale caror semnale sunt obligatorii pentru participantii la trafic.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
google-analytics.com