Cautare

93 de rezultate pentru "stirileprotv" (2.70 secunde)
StirileProTv : Paradoxul unei tari vesnic nepregatite. Avem o recolta record, dar nu si spatii de depozitare Romania are sanse in vara aceasta sa redevina granarul Europei.
In luna iunie a acestui an, expertii Comisiei Europene, citati de stirileprotv. ro, spuneau ca acest canal va fi finantat cu bani europeni, sprijinul financiar fiind in valoare de 1,7 miliarde de euro.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Acum, toate sunt inchise, iar pe geamuri gasim somatiile de la primarie sau afise care anunta incetarea activitatii. Asa se face ca vanzatorii care lucrau aici s-au trezit peste noapte someri, anunta StirileProtv.ro.
Stirileprotv.ro : Povestea emotionanta din spatele unei fotografii aparent banale. Doi oameni care au invins destinul Sascha si Nyree Kindred s-au nascut cu o grava boala neurologica, iar aceasta afectiune i-ar fi putut condamna la o viata de suferinta.
Stirileprotv.ro : Concurs inedit pe partie,la Valiug. A schiat in cea mai sexy costumatie si a castigat medalia de aur Sambata, distractia pe partie a fost maxima la Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug.
Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Grigore, Latovlevici- R. Marin, Hoban, Adi Popa, Nicusor Stanciu, Alexandru Chipciu - Bogdan Stancu Sursa: stirileprotv.ro
Kenin a stat mai bine la mingile de break, transformand 2/4 (50%), fata de Halep, care a fructificat doar 5/14 (36%). (sursa: stirileprotv.ro)
Tot potrivit Doubleclick AdPlanner, comparand, primele sase site-uri de stiri generaliste din Romania, realitatea.net, stirileprotv.ro, gandul.info, evz.ro, hotnews.ro si antena3.ro, atrag luna peste 2,8 milioane de vizitatori unici.
StirileProtv.ro informeaza: "Facebook, pus in umbra! Un alt site de socializare ii innebuneste pe tineri" Se pare ca Facebook are o sora mai mica, care atrage de partea sa din ce in ce mai multi tineri pusi pe distractie si rautati.
Google a lansat recent ochelarii care pot filma orice moment din viata, din unghiul in care priveste utilizatorul lor. Studioul de productii erotice Pink Visual vrea acum sa cumpere acest dispozitiv, pentru a realiza filme originale.
stirileprotv.ro: Roamingul se "desfiinteaza" in Europa. Masura se va aplica de anul viitor in toate tarile UE Uniunea Europeana se pregateste sa desfiinteze tarifele mari din roaming.
Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
stirileprotv.ro: iLikeIT. George Buhnici a ajuns in Silicon Valley. Locul unde s-au nascut Apple, Google si Facebook Distanta de la esec la succes este destul de mica.
stirileprotv.ro: Ce se intampla cu adevarat daca vrei sa stergi tot ce ai scris vreodata pe Facebook Un blogger scrie despre experienta sa unica de pe Facebook in care a incercat sa stearga urmele existentei sale virtuale fara a dezactiva contul insusi.
StirileProTV: Intentionati sa va cumparati prima tableta? Iata cele 3 reguli pe care trebuie sa le stiti Specialistii de la CNET ofera cateva sfaturi celor care nu au inca o tableta, dar intentioneaza sa achizitioneze una in viitorul apropiat.
Cum va arata casa viitorului Casa Cornflake e rupta, parca, din filmele cu James Bond, unde peretii se rotesc, dezvaluind tehnologie de ultima generatie, iar bauturile preferate se prepara singure, potrivit stirileprotv.ro.
stirileprotv.ro: How to Web 2013. Bucurestiul devine, in noiembrie, capitala inovatiei Nume grele din tehnologie se pregatesc de intalnirea care va avea loc in Capitala.
Stirileprotv: Setarile care va protejeaza intimitatea online. Cum puteti sa "dispareti" de pe Facebook Dave Kerpen, CEO la Likeable Local, ofera cateva ponturi utilizatorilor de Facebook si ii invata ce trebuie sa faca pentru a-si proteja cat mai bine intimitatea in mediul online.
Voyager 1 are la "bord" un disc cu cantece, imagini de pe Terra si salutari in diferite limbi in cazul in care se intalneste cu o alta specie inteligenta. sursa: stirileprotv.ro
google-analytics.com