Cautare

84 de rezultate pentru "popovici eftalia" (5.12 secunde)
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Presedintele APIA, Ernest Popovici, isi pastreaza optimismul, spunand ca "nu este atat de dramatic ca nu va fi atinsa cota de 20.000 de masini din prima etapa" si ca programul de innoire a parcului auto din acest an va fi indeplinit.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
David Popovici a stabilit un nou record mondial la competitia de juniori din Peru. David Popovici a castigat aurul mondialelor de juniori la 200m liber.
David Popovici a castigat finala la 100 de metri fluture la Campionatul National de inot de la Otopeni pentru seniori, tineret si juniori. Popovici s-a clasat pe prima pozitie, cu un timp de 52 de secunde si 30 de sutimi si a stabilit astfel un nou record national.
Presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Ernest Popovici, spune ca piata romaneasca ar putea sustine si un al treilea constructor de masini. ... Cred ca, daca ar veni un al treilea constructor de masini, programele intensive de training ar compensa acest deficit de persoane", a declarat Popovici.
Maximilian, Maria Filotti, Gheorghe Storin, Gheorghe Timica, Maria Ventura, Marioara Voiculescu, Ion Iancovescu, Nicolae Baltateanu, Elvira Popescu, Marietta Sadova, Mihai Popescu, Sonia Cluceru, Aura Buzescu, George Calboreanu, Elvira Godeanu, Alexandru Giugaru, Eugenia Popovici, Miluta Gheorghiu, Costache Antoniu, Beate Fredanov, Marcel Anghelescu, Ninetta Gusti, Fory Etterle, Cella Dima, George Vraca, Grigore Vasiliu Birlic, Dina Cocea, Niky Atanasiu, Kovacs Gyorgy, Clody Bertola, Marcela Rusu, Carmen Stanescu, Olga Tudorache, Gina Patrichi, Leopoldina Balanuta, Rodica Tapalaga, Silvia Popovici, Ileana Predescu, Radu Beligan, Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Dem Radulescu, George Constantin, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Ion Besoiu, Stefan Banica, Ion Lucian, Mitica Popescu.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
David Popovici, campion mondial la inot, la doar 17 ani | Prima medalie de aur pentru inotul masculin romanesc
Momentul in care David Popovici a devenit campion mondial la inot, la doar 17 ani.e
David Popovici e dublu campion mondial! David a luat aurul la 100 m cu 47,58 secunde. Este o performanta incredibila si o mandrie pentru Romania!
David Popovici, 17 ani, a devenit dublu campion mondial de seniori la competitia gazduita de Budapesta. La plecarea spre Ungaria, sportivul roman deborda de optimism si avertiza ca este doar inceputul.
David Popovici s-a calificat vineri pe primul loc in semifinalele probei de 100 m liber la Campionatul European de Natatie cu cel mai bun timp.
David Popovici a castigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natatie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la aceasta proba.
David Popovici reuseste o noua performanta. Sportivul roman s-a calificat in finala de 400 de metri a Campionatului european de la Roma.
David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber la Campionatul European de la Roma. Sportivul se calificase cu al patrulea timp.
David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 m liber cu un nou record al competitiei.
David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru.
Cei mai cautati oameni sunt Florin Salam, Putin si David Popovici. Razboiul din Ucraina este cel mai cautat eveniment de romani pe Google.
google-analytics.com