Cautare

2920 de rezultate pentru "numere telefon internet" (3.39 secunde)
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
De asemenea, informatii complete se pot gasi si la adresa de internet www.mdlpl.ro. ... Detalii despre cum pot fi accesate programele, care sunt fondurile disponibile si care sunt activitatile eligibile pot fi gasite la adresa de internet www.mmediu.ro.
La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... de o saptamana, un abonat Telekom din zona Tei (mai precis de pe Strada Inginerilor Tei) nu mai are internet, televiziune si telefonie fixa.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Ei au protestat pasnic impotriva ACTA, tratatul care, cred ei, daca va fi semnat, va distruge dreptul la intimitate si va instaura dictatura corporatiilor pe internet. ... de pe internet.
Sunt zeci de pagini de Internet de unde poti obtine informatii despre modalitatile de a deschide o usa prin fortarea incuietorii. ... Acesta are menirea de facilita schimbul unor fisiere continand filme, programe, muzica, intre utilizatorii de Internet.
CIA pune pe internet dosarele sale OZN (Autor: ... Masura punerii documentelor pe internet a intervenit dupa eforturi indelungate din partea unor militanti pentru transparenta.
Cum Internetul face parte din viata fiecaaruia dintre noi, pe Internet putind gaasi tot ceea ce te intereseazaa sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat saa vedem cit de vizibili sint parlamentarii gaalaateni in paginile virtuale.
Organizatiile judetene ale celor doua partide de guvernamant dau dovada de delasare in ceea ce priveste prezenta pe internet.
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Numarul utilizatorilor de Internet din Romania s-a apropiat de cinci milioane, astfel ca rata de penetrare este de aproximativ 23%, cea mai scazuta din Uniunea Europeana, potrivit InternetWorldStats, citat de Mediafax.
Dar cat de sigure sunt tranzactiile cu carduri efectuate pe internet? "Nu sunt foarte sigure tranzactiile pe internet cu cardul. ... Am plafonat tranzactiile pe internet la 5.000 de lei.
google-analytics.com