Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (2.84 secunde)
Cand se produce cu adevarat Desi in perceptia oamenilor despartirea este de obicei asociata cu momentul in care se intampla, in realitate orice despartire incepe cu mult inainte ca decizia de separare sa fie luata de partenerul care pleaca.
OUG 50 pare sa fi deschis calea negocierilor dintre clienti si banci. Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Specialistii in resurse umane dau si un exemplu de job cu potential. ... Dobroski a dat insa si lista joburilor cu risc mare sa ajunga pe cale de disparitie Peste cativa ani, locurile acestea de munca vor deveni o raritate 1.
Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Volumul traficului de voce realizat prin retelele de telefonie mobila s-a apropiat de cel inregistrat prin retelele fixe in prima jumatate a anului, fiind de asteptat ca foarte curand sa il depaseasca, potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii.
In iunie 2005, conform datelor ANRC, 185.323 de abonati au fost raportati de furnizorii noi intrati pe piata de telefonie fixa. In total, numarul abonatilor la serviciile de telefonie fixa era de 4.350.807 la sfarsitul primului semestru al anului trecut.
Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare. Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. ... De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. ... De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Numarul casei poate fi comparat cu un spirit - un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice. ... Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
Aici este clar mana unei conspiratii dintre serviciile secrete romanesti, care oricum sunt sub control extern, plus servicii secrete straine, corporatii multinationale care sponsorizeaza si dau masa de manevra dimpreuna cu activul de partid al partidelor johanniste, plus o droaie de fute-vant, care au simtit ca este ora lor astrala.
google-analytics.com