Cautare

4706 de rezultate pentru "nr telefon informatii numere" (3.43 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
[13] Ecuatia este rezultatul unui produs de factori, dintre care unii sunt numere supra-unitare (R, ne si T), iar altii sunt probabilitati (deci numere sub-unitare, fp, fl, fi si fc).
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
google-analytics.com