Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (4.91 secunde)
Posibilitatea de a gasi postarile de pe Google Plus pe motorul de cautare. ... Google va avea o cautare mai buna, mesagerie, documente office, filtru de spam, video chat asemeni.
Nu vor suspendea functionarea motorului de cautare, ci vor folosi posta pe prima pagina a acestuia un link catre un site cu mai multe informatii despre controversatul proiect SOPA.
Va sti mai multe despre tine decat partenerul tau Google isi schimba politicile de confidentialitate, pentru servicii ca email, serviciul cautare, Google+ si Youtube.
Giganticul motor de cautare a centralizat politicile de securitate aferente mai multor servicii ale brandului intr-una singura.
Motorul de cautare Google sarbatoreste, miercuri, 101 de ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special. ... Google celebreaza 101 de ani de la nasterea sa printr-un Google Doodle in care literele motorului de cautare par a fi alcatuite din hartie impaturite.
Google il sarbatoreste intr-un mod inedit pe inventatorul fermoarului modern Cei care vor cauta ceva pe Google astazi vor vedea motorul de cautare deschizandu-se precum un fermoar fiindca Google sarbatoreste astazi 132 de ani de la nasterea inginerului suedez Gideon Sundback.
Google, cel mai mare motor de cautare din lume, ssi-a schimbat logo-ul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra.
Google aniverseaza lansarea seriei "Star Trek" printr-un logo interactiv in care apar Spock si Capitanul Kirk Google marcheaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale "Star Trek" printr-un logo interactiv postat de pagina de start a motorului de cautare, relateaza Mediafax.
F3 deschide o fereastra de Windows Explorer si te duce direct la zona de cautare din coltul din dreapta sus. Daca o fereastra de Explorer este deja deschisa tasta F3 te duce direct la zona de cautare.
Mai precis, internautii au parte de surprize dulci, imediat ce deschid o pagina a motorului de cautare. ... Desi a pornit ca simplu motor de cautare, de-a lungul timpului, Google si-a extins activitatea in diverse servicii precum:
Cercetatorii din Michigan au cautat pe diverse motoare de cautare, site-uri web si retele de socializaredovezi despre existenta unor posibili calatori in timp, relateaza ziare.com, citand Daily Mail.
"Riscul manevrei de coborare este cu atat mai mare cu cat zona de sub aeronava era o zona muntoasa (deci cu posibile turbulente asociate care puteau agrava conditiile de inghet) si impadurita (care ingreunau o eventuala aterizare de urgenta, precum si eventualele operatiuni de cautare si salvare)", continua prodecanul Facultatii de Inginerie Aerospatiala.
Pentru a rezolva aceasta problema suparatoare, dam un click pe "Start‘, apoi dam cautare in casuta "Search", scriind "regedit.exe" pentru a deschide Registry Editor. ... Nu aveti sunet la boxe sau exista un sunet intermitent Daca scrieti in casuta de cautare Sound veti gasi meniul de sunet.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
Operatorul celui mai utilizat motor de cautare din lume a infiintat un site si o comisie de experti, pe 29 mai, pentru a respecta o decizie a Curtii Europene de Justitie (CEJ) conform careia utilizatorii pot cere atat Google, cat si altor motoare de cautare pe Internet sa stearga din rezultatele cautarilor online unele link-uri catre stiri, decizii judecatoresti si alte documente care contin informatii inadecvate, irelevante sau care incalca dreptul la viata privata.
Motorul de cautare Google alege rar sa omagieze o personalitate din Romania, modificandu-si logoul in acest sens.
Google va integra Twitter in cautare. Cele doua parti ar fi ajuns la un acord, care presupune includerea postarilor de pe Twitter in lista de rezultate care i se afiseaza unei persoane care cauta pe Google, scrie Bloomberg.
Motorul de cautare online Google marcheaza Craciunul printr-un logo special, insotit de textul Tis The Season!, inspirat de albumul artistilor Vince Gill si Olivia Newton-John, lansat in 2000.
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita printr-un logo special de catre motorul de cautare Google. ... Fapt pentru care reprezentantii motorului de cautare au vizitat 13 tari, in care au vorbit cu 337 de femei si tinere si le-au rugat sa completeze afirmatia:
facebook search Dar, chestia cea mai utila este bara de cautare, care iti da acces la absolut toate informatiile facute publice de o anumita persoana, inclusiv ce poze i-au placut, ce si unde a comentat, cu cine s-a imprietenit (ba chiar poti filtra lista de prieteni pentru a vedea doar ce te intereseaza) si multe altele.
google-analytics.com