Cautare

75 de rezultate pentru "casete tv" (4.97 secunde)
Avem un cal din ceramica - la 200 RON, untiere din ceramica - la 35 RON, bufnita verde - la 200 RON, calut - la 70 RON, casete de bijuterii - la 20 RON, castroane - de la 20 - 70 RON.
Avem si piramide si figurine din jad, dar si casete persane din lemn - la 150 Ron, ne-a spus Angela Marincea.
Karl Brugger, autorul cartii, caci el era jurnalistul, asculta cu stupoare incredibila poveste a indianului pe care o inregistreaza pe zece casete, dupa care scrie apoi totul adaugand desene, harti, fotografii ale uimitorului oras pierdut al zeilor, dar si fragmente din scrierea zeilor, limba in care era scrisa adevarata istorie a cetatii Akakor.
Mesteresc alaturi de mesterii populari si tineri creatori de bijuterie contemporana, sticla pictata, obiecte crosetate, brose, vestimentatie din lana impaslita, caciulite, casete pictate sau decorate prin tehnica servetelului, obiecte decorative pentru casa.
ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat,oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.
ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii, zgardane, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.
icoane, tesaturi, podoabe, caciuli si alte obiecte crosetate, bijuterii, casete pictate, ii si stergare din panza si borangic, lazi de zestre, valnice, mobilier taranesc, patefoane, ceramica traditionala si de colectie.
Mester(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artisti si mesteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, metal si sticlarie, lucrusoare crosetate, tesaturi, impletituri si alte mestesugareli.
pentru domniile voastre tineri artisti cu bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, metal si sticlarie, lucrusoare crosetate, tesaturi, impletituri si alte mestesugareli.
linguri, casete, scaune; oua incondeiate; icoane pictate pe lemn sau pe sticla, impletituri si alte mestesuguri. De-ale gurii puteti targui:
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Achizitionam mai mult rame vechi, obiecte din bronz si casete. Am luat chiar si o flasneta de acolo! - Ce faceai cu aceste obiecte?
Mai am, intemnitati in discuri, benzi, casete, mari interpreti ai timpului nostru. I-am condamnat la temnita, fiindca au furat frumuseti fara seaman de la prietenii mei Bach, Beethoven, Mozart, Brahms, Schubert, Vivaldi.
Mai am, intemnitati in discuri, benzi, casete, mari interpreti ai timpului nostru. I-am condamnat la temnita, fiindca au furat frumuseti fara seaman de la prietenii mei Bach, Beethoven, Mozart, Brahms, Schubert, Vivaldi.
„Eminescu“ sustine ca pe una dintre casete fostul lider al PSD o intreaba pe Mihailescu ce se va intampla cu inregistrarile.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com