Cautare

2489 de rezultate pentru "botezatu constantin" (3.04 secunde)
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. ... Sunt niste vase de sange la nivelul creierului care sunt sparte sau care se infunda", a explicat Botezatu.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. ... Alaturarea Exotique - Botezatu este un parcurs firesc al colaborarii dintre cele doua branduri, designerul fiind imaginea Exotique inca din 2006.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
In ciuda faptului ca, de ochii lumii, Catalin Botezatu si Bogdan Vladau, "Burlacul" celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelasi nume, se ridica in slavi, in spatele camerelor de filmat lucrurile au scapat de sub control, iar cei doi barbati nu se mai inghit nici cu lamaie.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur. Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook.
Implicat suta la suta in proiectul "Supermodels by Catalin Botezatu" de la Kanal D, celebrul designer a fost nevoit sa puna pauza filmarilor pentru ca de cateva zile se simte foarte rau. Botezatu a contactat un virus care l-a pus la pamant.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate:
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof.
Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei. ... A avut grija ca lucrarile sa iasa la termen", a spus creatorul de moda Catalin Botezatu.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week. ... A defilat pe scena ca model in prima colectie Catalin Botezatu pentru copii, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.
google-analytics.com