Cautare

82 de rezultate pentru "anghelescu natalia" (5.76 secunde)
Cel mai important caz de evaziune fiscala, dupa cum a spus chiar seful Fiscului, Sebastian Bodu, a fost la firma Anghelescu Industry, companie la care este asociat Florin Anghelescu, sotul consilierului prezidential Stana Anghelescu.
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
Documentul despre care se spune ca are 100 de pagini a fost prezentat de Adina Anghelescu, invitata in emisiune. ... Doamna judecator s-a aplecat foarte mult asupra probelor din dosar si a probelor solicitate de aparare", a spus Anghelescu.
Cea mai frumoasa prietena a unui fotbalist, ocupanta locului 1 in Top, este Natalia Velez (prietena lui Radamel Falcao). Locul 1 Natalia Velez Natalia este un supermodel.
Giulia Anghelescu a vorbit despre despartirea de Vlad Huidu, pentru prima oara, si a povestit pe blogul personal despre cea mai grea perioada din viata ei. ... Giulia Anghelescu a vorbit despre despartirea de Vlad Huidu, sotul ei si barbatul care i-a doruit doi copii.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
FLORIN ANGHELESCU, AFACERISTUL SUPRANUMIT REGELE TUTUNULUI Doi ani mai tarziu, in 2006, o alta sinucidere infricosatoare a socat opinia publica.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator.
Giulia Anghelescu a fost foarte matinala la inceput de saptamana. ... Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au impreuna doi copii: o fetita de trei ani si un baietel de aproape doua luni.
De cand toata lumea a inceput sa discute despre despartirea de Vlad Huidu, Giulia Anghelescu nu reuseste sa isi mai linisteasca sufletul.
Nevasta omului fusese rasplatita de Cotroceni cu un post de consilier, pentru paralele cu care Anghelescu finantase campania lui Basescu & ADA. Apoi se dovedeste ca Anghelescu e un pericol, pentru ca nu isi tine gura, se lauda prin targ, face afaceri necurate.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
De pilda, in 1994, in regiunea Leningrad, sotii Natalia P. ... In noaptea care a urmat, la ora 02.00, Natalia s-a trezit, simtind ca cineva e in casa.
senatoarea Roxana Natalia Paturca si deputatii Eugen Nicolicea si Iulian Iacomi - acesta din urma a demisionat din Parlament si a revenit la conducerea primariei Lehliu in vara anului 2017.
Jose Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala - soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot -dirijorul David Gimenez Carreras.
Natalia Zhang, 37 de ani: ... Natalia Zhang: Am ales cursul de educator specializat, pentru ca imi plac copiii si pentru ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu educatoare.
Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Elena Udrea este cel de-al patrulea consilier care paraseste echipa prezidentiala in mandatul lui Traian Basescu, dupa demisiile lui Vasile Blaga, sef al Administratiei Prezidentiale si consilier pe probleme de aparare, securitate si siguranta nationala, Andrei Plesu, consilier prezidential pe probleme de politica externa, precum si a Stanei Anghelescu, consilier de stat la Cabinetul sefului statului.
De la Cotroceni a mai plecat Stana Anghelescu, in urma unui scandal in care a fost implicat sotul ei. Cea mai spectaculoasa demisie a fost cea a Elenei Udrea, care a parasit teoretic Palatul Cotroceni la sfarsitul lui octombrie.
Pe rand, din diferite motive, au demisionat pe tot parcursul anului 2005 Andrei Plesu, Stana Anghelescu, Elena Udrea, Renate Weber, Viorel Barloiu.
google-analytics.com