Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (3.11 secunde)
In teorie, aceste suite de programe nu sunt deloc ieftine, iar mai recentul Office 365 implica plata unui abonament destul de generos.
Nu mai vorbim de aplicatii care ofera, cel putin in Statele Unite, accesul la continut multimedia la cerere, pentru un abonament lunar.
Acelasi studiu arata ca 50% dintre romani au acces la internet mobil prin telefon, pe baza unui abonament de telefonie.
Aici poti gasi abonamente cu minute nelimitate la pret bun dar si telefoane disponibile la preturi de invidiat, atat la liber cat si alaturi de un abonament.
Lipscani 84- 90) la pret de 35 lei (abonament) si respectiv 25 lei, iar lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week a fost dezvaluita treptat pe site-ul bucharestgamingweek.ro, arcub.ro precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.
Digi 4K va fi disponibil contra cost si va fi receptionat de utilizatorii cu abonament RCS si care au un televizor 4K.
Eu imi fac abonament astazi la acest spa, pentru ca are pretul redus cu 20% si vreau sa fiu prima care il achizitioneaza", a spus Elena Udrea.
Pana in data de 29 noiembrie pretul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar al unui abonament (acces in ambele zile) este de 50 de lei.
Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest au fost puse in vanzare in Reteaua Evenim si in Reteaua IaBilet.ro, la pretul de 35 lei bilet de o zi si 49 lei abonament.
Va reamintim ca Jazz Syndicate Live Sessions vine in intampinarea publicului si ofera bilete - abonament la trei dintre cele mai spectaculoase concerte de jazz din aceasta toamna, de la Sala Radio.
tuns femei - 30 RON spalat - 30 RON coafat par mediu - 35 RON manichiura simpla - 25 RON manichiura cu oja - 30 RON pedichiura cu oja - 40 RON masaj anticelulitic 50 de minute - 55 RON masaj anticelulitic 30 de minute - 37 RON masaj de relaxare 50 de minute - 55 RON masaj de relaxare 30 de minute - 37 RON epilat lung - 40 RON epilat scurt - 30 RON epilat brate lung - 25 RON epilat brate scurt - 20 RON epilat mustata - 10 RON epilat abdomen- 15 RON epilat lombar - 15 RON epilat inghinal total - 30 RON epilat inghinal partial - 15 RON epilat axila - 10 RON epilat interfesier - 15 RON epilat fese - 10 RON pensat sprancene - 15 RON pensat sprancene forma - 25 RON pensat barbati - 30 RON vopsit sprancene - 15 RON vopsit gene - 15 RON solar minut - 1,6 RON abonament solar 100 minute - 130 RON make-up zi - 90 RON make-up seara - 130 RON make-up mireasa - 160 RON gene - 130 RON Pentru programari la Sun Exclusiv Beauty Salon puteti suna la nr.
Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50% daca au abonament RATB.
Dupa care cumperi abonament la sala si o alungi la fitness, unde te antrenezi si tu. Te uiti cat de corect indeplineste toate exercitiile si o gonesti pana la a 7-a transpiratie.
Unul dintre spectatorii care au votat a castigat, prin tragere la sorti, un abonament la editia din 2020 a festivalului.
Dar, pentru a avea efectele optime dorite, este bine sa efectuati o serie minima de sedinte, minim un abonament. Terapeut acreditat in "Focused Touch Shiatsu" de catre "The Shiatsu Clinic and School" — Iowa City, SUA E-mail:
Mihai Dragomir a conceput special acest program de exercitii pentru persoanele care calatoresc mult si nu au timpul necesar pentru a ajunge la sala de fitness dar si pentru acele persoane care financiar nu isi pot permite un antrenor personal sau un abonament la sala.
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
In plus, oferim o reducere de 5% din prima de asigurare clientilor care, la data incheierii politei iMed, detin un abonament activ la o sala de fitness, spune Cristina Netea, Manager Produs in cadrul UNIQA Asigurari.
In plus, cei care achizitioneaza un abonament pentru Zona 0 il pot folosi si pentru a parca in zonele 1 si 2.
E clar ca a fost ceva premeditat, caci cea mai mare portiune din tavan a cazut peste scaunele pe care le ocup prin abonament la concerte.
google-analytics.com