Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (3.41 secunde)
Tenismenul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal desimplula turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau, informeaza Mediafax.
Tenismanul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal de simplu la turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau.
Simona Halep i-a convins pe cei de la Dedeman sa construiasca un teren de tenis la fiecare nou magazin deschis Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru "sezonul american", unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA.
Din aceasta zona se vor putea inchiria barcile, hidrobicicletele, paletele de tenis, baldachinele, sezlongurile.
In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... inot, joc tenis - de obicei cu sora mea, dar am si un antrenor. Am si un prieten bun cu care joc tenis: ... - Unde joci tenis? - Joc tenis la Floreasca si la Polivalenta, la BTT.
Parlamentul Romaniei si Clubul Parlamentarilor vor organiza in Bucuresti, in perioada 15-16 iunie, a 14-a editie a Turneului european interparlamentar de tenis, la Arenele BNR, a anuntat ieri presedintele Clubului Parlamentarilor Romani, deputatul Corneliu Ciontu.
Raliul Dakar (Argentina, Chile, Peru) • 2-8 - Tenis: ... Campionatele Europene de la Budapesta (Ungaria) • 9-15 - Tenis: ... Campionatul European masculin (Serbia) • 16-29 - Tenis: ... Campionatele Mondiale de sprint de la Calgary (Canada) • 30 ianuarie - 5 februarie - Tenis:
Simona Halep, inclusa intr-o competitie a celor mai frumose jucatoare de tenis din lume Un sondaj aparut pe site-ul tennisworldusa.org o plaseaza pe Simona Halep intr-o companie selecta: o competitie a celor mai frumoase jucatoare de tenis din lume.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Conducerea Camerei a aprobat ieri deplasarea a sapte deputati la a 13-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis, dedicat implinirii a 100 de ani de la crearea Dumei de Stat a Federatiei Ruse, care se va desfasura la Moscova, in perioada 1-4 iunie.
Bethanie Mattek-Sands, care ar putea fi supranumita si Lady Gaga din tenis, s-a facut remarcata in primul rand prin tinutele excentrice pe care le-a afisat pe terenul de joc.
la tenis feminin, turneu cu cele mai mari premii din provincie, 50.000 de dolari, si al doilea in Romania, dupa BCR Open Romania Ladies, cu premii totale in valoare de 100.000 de dolari Clubul Sportiv Popeci din Craiova va gazdui, saptamana aceasta, editia a treia a turneului international de tenis feminin, dotat cu trofeul "Popeci".
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Un meci de tenis de masa se desfasoara dupa acelasi principiu ca si tenisul de camp. ... Rachetele de tenis au 16.5 centimetri lungime si 15 centimetri latime.
Federatia Spaniola de Tenis a hotarat sa actioneze in instanta Primaria orasului Madrid, dar si ceilalti factori implicati, considerand ca Ion Tiriac a primit in mod ilicit arena de 300 de milioane de euro, informeaza presa spaniola, citata de ziare.com.
In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... inot, joc tenis - de obicei cu sora mea, dar am si un antrenor. Am si un prieten bun cu care joc tenis:
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr.
Cea mai sexy jucatoare din tenis a pozat GOALA! Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Ross Hutchins a fost depistat cu o boala foarte grava la doar 27 de ani si va renunta la tenis, cel putin pentru o perioada. "Din nefericire, voi sta departe de tenis o perioada dupa ce-am fost depistat cu limfomul Hodgkin", a anuntat Hutchins pe contul sau de twitter.
Frumoasa din finala ' Sabine Lisicki e noua senzatie din tenis Sabine Lisicki se afla astazi in fata celei mai frumoase performante din cariera ei. ... http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
google-analytics.com