Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (3.55 secunde)
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!! ... Chelsea ne prinsese vulnerabilitatea, anume, faptul ca Steaua - ca si Nationala Romaniei - se blocheaza cand adversarul face pressing. ... Steaua, hai vioi, sa le dam si golul doi! Va spun de pe acum ca indiferent de rezultat, Steaua face un joc mare. ... Steaua bate campioana Europei.
Steaua - Legia Varsovia, scor 1-1 (video) Steaua Bucuresti si Legia Varsovia au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), miercuri seara, pe Arena Nationala din Capitala, in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor la fotbal.
INTERVIU I "Steaua ne respecta mai mult acum".
Steaua si Petrolul se intalnesc in Supercupa Romaniei Noul sezon intern incepe oficial azi, odata cu meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei, care se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20:45.
Steaua, la al doilea esec dureros in Liga: 0-4 cu Chelsea Steaua a fost pusa la colt de o echipa care vine din alta lume. ... Ramires, primul pumnal Fara Pintilii, Steaua arata ca o masa lacuita care se sprijina in 3 picioare.
RAPID-STEAUA,19 IULIE. Meciul Rapid-Steaua se joaca in Giulesti cu 3.000 de spectatori. LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE.
Sunt suporter Steaua si dinamovistii n-au decat sa ma urasca. ... Cu toata parerea de rau pentru echipa Steaua, dar locul lui Gigi Becali este la stana. ... Steaua este echipa copilariei mele si a prietenilor mei.
Ajax - Steaua 2-0, Inter - CFR 2-0! ... Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
STEAUA A SCAPAT. ... Campioana Romaniei are drept sa joace in Liga Campionilor Steaua a primit de la UEFA un an de suspendare din cupele europene, dar este "in perioada de probatiune" pentru urmatorii cinci ani.
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! ... Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara! ... Steaua mai are bilete de vanzare pentru meciul cu Manchester City!
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
POSIBILA FUZIUNE STEAUA-VIITORUL! ... Steaua si Viitorul Constanta se pregatesc sa devina o singura echipa, ce ar urma sa aiba centrul de antrenament la Voluntari. ... xxx Hagi si Steaua se pot reintalni intr-un proiect surprinzator: ... "Nu mai vreau sa le maresc salariile ca sa-i tin la Steaua, sa plece!
Steaua - Astra 1-1 (3-5 dupa penalty-uri). ... Steaua a semnat ultima ocazie, prin Chipciu, dar Silviu lung a fost din nou la datorie. ... Gaman transforma cu siguranța, 1-0 pentru Astra • GOOOL STEAUA : ... Seto marcheaza, 2-1 pentru Astra • RATARE STEAUA:
Fostul component al trupei Mandinga, cubanezul Alejandro Martinez, nu este mare microbist, dar de cand locuieste in Romania urmareste indeaproape prestatiile echipelor de fotbal, de aceasta data, Steaua.
Minutul 53 al meciului Steaua - Twente. ... Mingea ajunge in posesia lui Ola John, care ramane singur cu Tatarusanu, il lobeaza si marcheaza golul prin care Steaua a pierdut partida tur, ba poate chiar calificarea in optimile de finala.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! ... 20 Mai - Gigi Becali intra la puscarie Steaua ramane pentru prima data fara Gigi Becali, dupa 10 ani de la preluarea clubului.
DUBLA SENZATIONALA a lui Stanciu o duce pe Steaua in playoff-ul Ligii: Steaua 2-0 Sparta! Steaua are calificarea asigurata in grupele Europa League Calificareeeeee! Steaua merge in playoff-ul Ligii, cu ajutorul dublei senzationale reusite de Stanciu!
google-analytics.com