Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (5.28 secunde)
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
Etapa de Campionat Est-European din 21-23 august 2015 - nu doar cea mai prestigioasa, ci si cea mai avantajoasa financiar cursa de motociclism viteza organizata pana in prezent pe circuitul Motor Park Romania.
In acest week-end s-a desfasurat cea de-a treia etapa a Campionatului Est-European de Motociclism Viteza.
Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Vocea Romaniei a fost insa doar o etapa ca multe altele din viata ei: ... Un artist in transformare. In muzica, pana acum am trait mai mult viata altora.
Dar nu cumva a manca anumite alimente in anumite faze ale ciclului menstrual cresc sansele de a ramane gravida? Specialistii asa sustin, ca a concepe un copil nu e doar despre a face sex mai des, indeosebi in perioada fertila.
ACUM despre ATUNCI (Continuare) Faptul ca Romania a iesit din comunism la stanga a fost speculat, propagandistic, ca expresie a unei lipse de democratie, in primii ani de dupa 1989.
Chindia - Rapid 2-1 a fost ultimul meci din etapa cu numarul 12 din Superliga. Toata etapa a fost analizata in cadrul emisiunii Minutul 91.
Meci spectaculos, final nebun, etapa excelenta pentru Farul Superliga, play-off, etapa 1 CFR Cluj - Rapid 2-2 (2-1) Au marcat: ... Manea, Yuri, Burca, Camora - C.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui. ... la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
Pana la aceasta ora, pentru cumpararea Romstal Leasing s-au calificat un numar de 5 investitori interesati de achizitia pachetului integral sau majoritar de actiuni al acestei companii de leasing care se situeaza pe pozitia a cincea in topul celor mai importante societati financiare de profil ce opereaza pe piata romaneasca.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Sindicalistii de la divizia de asigurari a BCR ar putea declansa conflictul de munca peste o saptamana.
Seful MediaPro, Adrian Sarbu, va primi pentru divizia de entertainment MPE suma de 10 milioane de dolari cash, 2,2 milioane de actiuni la CME dar si promisiunea ca va putea sa mai cumpere inca 850.000 de actiuni, la pretul de 21,75 de dolari bucata.
google-analytics.com