Cautare

2793 de rezultate pentru "elita program" (3.54 secunde)
Impreuna cu Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vrem sa constituim un program care sa trateze bolnavii arsi grav. Ingrijirea unui bolnav implica costuri uriase si impune finantarea unui program special.
Concept fitness adus tocmai din SUA, FitCurves este un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching. ... FitCurves este cel mai testat program de fitness din lume!
Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica. Cele mai mari hipermaketuri vor avea astazi, in ziua de Ajun, un program mai scurt.
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Probabil ca putini cetateni romani stiu despre faptul ca, dincolo de multele greseli - poate - ale Guvernului Ponta, in domeniul educatiei, de-a lungul perioadei cat acest Guvern si-a exercitat mandatul, s-a intocmit si a fost implementat un program, in speta Programul SIIR - Situatia Institutiilor din Invatamantul Romanesc, in care s-a incercat si s-a si reusit sa se prezinte cat mai exact situatia aspectului functional si necesarul fiecarei institutii de invatamant de pe teritoriul Romaniei.
Rezultatele campaniei evidentiaza inca o data cat de important este sa se infiinteze un program de screening national pentru cancerul la san.
de la 3 ani in sus Bilete si program: ... de la 3 ani are sens, as zice Program: ... de la 2 ani in sus Program: ... din momentul in care copilul e fascinat de trenuri, merge Program:
Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformeaza si ele noului program.
In acest mod am putea dispune de un corp de elita, iar obligatiile pe care le avem in afara tarii si pe care Romania si le-a asumat prin conventii internationale ar putea fi rezolvate, eventual, de un asemenea corp", a spus liderul conservator.
Dupa ce elita belgiana care a condus revolutia a redactat o noua constitutie, un parlament cu membri alesi si senatori de drept urma sa asigure gestionarea problemelor tarii.
Tot ei cer democratie desi contesta nu doar elita politica ci si formele ei de organizare fara de care mecanismele democratice nu pot functiona - partidele.
Lollipops Lollipops este o marca de elita pariziana ce prezinta game foarte feminine de accesorii precum posete, genti mici de piele si de calatorie, incaltaminte, curele, palarii, bijuterii, brelocuri si huse pentru I-pod, la un raport pret/calitate excelent.
Premiul de excelenta pentru reprezentarea Romaniei la evenimente diplomatice, pentru reprezentarea extraordinara a Romaniei in cadrul unor actiuni, congrese legate de imaginea Romaniei in statul Florida se acorda d-nei Consul General Onorific al Romaniei in Florida Doamna Victoria London merita toata recunoasterea pentru efortul depus la imbunatatirea imaginii Romaniei, pentru a face numele tarii noastre prezent in cadrul multor evenimente de elita.
Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial.
Coruptia, veninul societatii romanesti O haita de lepre, straini vesnic nesatui pusi pe furat, pe jefuit, au tot ucis elita romaneasca, au tot parazitat acest popor ce sufera de exces de toleranta la flegma.
30.12.2016 Avandu-l in distributie pe superstarul international Matt Damon, si la directia artistica pe unul din cei mai speciali stilisti vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forte de elita care se lupta cu bravura pentru soarta omenirii, intr-unul din cele mai legendare locuri din lume.
ELITA ROMANIEI: Ionut Vulpescu: Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! (Autor: Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
ELITA ROMANIEI: Ionut Vulpescu: Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! (Autor: FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
google-analytics.com