Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (3.16 secunde)
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux.
Octavian ANDRONIC) De-aia cred ca place fotbalul milioanelor sale de suporteri: ... Vi-o imaginati pe Angela Merkel in postura lui Hollande, la Bruxelles, inclinandu-se in fata unui premier de-al Portugaliei (nici nu stiu cum il cheama.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminica, de la ora 18: ... calificarea in ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal. Meciul este transmis in direct de TVR 1 si TVR HD. Stadionul are o capacitate de 80.000 de locuri.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala.
Fotbal: Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special.
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
"Nu am avut in vocabular aceste cuvinte, pe care le zicem in momentul de fata. ... Dupa ani de zile, trebuia sa se intample, daca nu te organizezi cum trebuie. Am tras semnale de alarma in anii astia noi, fostii fotbalisti, dar nimeni nu a ascultat.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor. Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
google-analytics.com