Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (5.69 secunde)
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur. ... Fiorentina fusese scoasa in acel sezon si din Cupa Italiei.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Romania s-a impus clar in Belgia, in Cupa Europeana a Natiunilor Selectionata de rugby a Romaniei a invins cu scorul de 32-14 (15-9) reprezentativa Belgiei, intr-o partida din Cupa Europeana a Natiunilor, desfasurata sambata dupa-amiaza la Bruxelles.
Bayern s-a impus in Cupa Germaniei si in Supercupa Germaniei, in timp ce disputele din Bundesliga s-au incheiat ambele cu scorul de 1-1. ... 0-1 Cupa Cupelor: ... 8-23 Cupa Germaniei:
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Cu Spania si-au propus sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din 2015, iar inceputul e promitator: ... scapa din nou de spanioli si plonjeaza in stilul "Superman" spre un eseu care trimite Romania, pentru a 8-a oara consecutiv, la Cupa Mondiala.
Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi) Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi.
Romania - Polonia, calificari Cupa Mondiala Rusia 2018.
Echipa Romaniei a avut momente in repriza secunda in care a incantat prin evolutia sa ofensiva in fata unei participante la Cupa Confederatiilor. ... Chile va participa de sambata la Cupa Confederatiilor din Rusia, unde va intalni pe rand Camerun, Germania si Australia.
Tricolorii rateaza calificarea la Mondialul din Rusia Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest in Muntenegru si nu mai pastreaza nici sanse teoretice pentru obtinerea unui loc de baraj la Cupa Mondiala.
fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei.
CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. ... Astfel, Universitatea Craiova si-a trecut in palmares a 7-a Cupa a Romaniei:
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
78.011 spectatori Cupa Mondial FIFA 2018, semifinala Selectionata Croatiei s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capatul prelungirilor, pe Stadionul Lujniki din Moscova, in a doua semifinala a turneului final din Rusia.
Dan Alexa stie cum s-o elimine pe FCSB din Cupa: ... - TREBUIE SA DOBORÂM NISTE RECORDURI CARE AU FOST STABILITE AICI ACUM 23 DE ANI SI SA MERGEM MAI DEPARTE IN CUPA ROMÂNIEI, A ANUNTAT PRESEDINTELE DUNARII, FLORIN BRISAN.
Porumboiu a bagat cincizeci de milioane in fotbal si nu a luat o cupa. Si Voluntariul a luat o cupa. Nu a luat o cupa cu 50 de milioane.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. ... Steaua (FCSB) a fost eliminata din Cupa Romaniei de Dunarea Calarasi!
Cam asa s-ar explica esecul ambasadorilor romani in Europa in plan fotbalistic, prin ratarea finalei de Cupa UEFA, cam asa s-ar explica bucuria de nedescris ca totusi suntem "razbunati" de succesul handbalistilor la mediocre cupa europeana Challenge Cup, a patra ca rang in Europa, dar totusi o cupa europeana.
Editia a doua a concursului de table dotat cu "Cupa Craiova.ro" a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
google-analytics.com