Cautare

475 de rezultate pentru "ciprian sora" (3.47 secunde)
De curand ati fost primit ca membru corespondent in Academia de Medicina a Frantei, "sora" mai mare a Academiei de Chirurgie, unde sunteti membru din 2003.
•greutate mica la nastere (mai putin de 2,5kg); •daca sarcina a fost multipla; •daca a avut un frate sau o sora care a murit de SMSI.
Potrivit informatiilor dezvaluite, sora lui Kim Kardashian nu a mai putut suporta comportamentul "agresiv si obsesiv" al iubitului ei si a inceput sa se distanteze usor de aceasta.
lei si poate sa tranzactioneze restaurantul Casino catre Mangalia SA, firma Dal Scala SRL (asociati Scarlat Liviu si Scarlat Daniela) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere -11,7 mil lei si reuseste tranzactionarea hotelurilor Astra si Zenit, iar firma Eco Corsa SRL (asociati Becheru Liliana Daniela- sora lui Scarlat Liviu - si Stan Aurel) are o cifra de afaceri de aproximativ 1 mld.
creste riscul daca exista astfel de cazuri in familie, frate, sora sau parinti - alte afectiuni genetice: copii care prezinta boli genetice cum este sindromul Down au un risc crescut de afectiuni congenitale de cord - nastere prematura:
fost infiat de familia unei matusi, sora mamei. Si ei aveau o gospodarie mare, dar nu aveau copii si-si doreau si un ajutor.
Fethulah Gulen si sora ISIS Sinteza: Domnule Profesor Tasin Gemil, ce se intampla, de fapt, in Turcia, din ce s-a nascut situatia de criza de acolo?
Fiinta care a venit cel mai adesea la mine si la sora mea as putea-o numi mama. Nu a fost ceva infricosator.
Mentionez ca, asa cum a observat si Mircea Eliade, San-Ziana vine din latinescul Sancta Diana - zeita antica a Lunii si a creaturilor padurii, ceea ce explica perfect asocierea ei cu zanele si cu ielele. Faptul e atestat si de versul Iana Sanziana, sora Soarelui, din folclorul mitologic romanesc.
avea noua ani si urca pe o carare o coasta domoala, langa o livada, impreuna cu mama, sora M, fratele V, dar si cu alte persoane.
mama, bunica, sora, prietena sau altcineva. Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tine sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare.
Sa spunem, cu Sfantul Francisc, ca daca socotim creaturile pamantesti ca fiind frate si sora, de ce sa nu putem vorbi despre un frate extraterestru?
Din prima zi a Revolutiei, Franta, natiunea-sora a Romaniei, a manifestat pentru tara dumneavoastra tot sprijinul sau moral si tot ajutorul sau material.
suntem trei frati si o sora, plus copiii, nepotii. Restul va ajunge, cum e si normal, capital public. Cu cat esti mai util oamenilor, cu atat mai repede ei vin catre tine.
- Mama lui Stefan Procopiu era sora cu mama tatalui meu, din Balabanesti. Eu tot auzeam de Stefan Procopiu de la Iasi, ca a lucrat cu Niels Bohr la Paris… Am studiat si fizica atomica, dar nu am ajuns niciodata la Iasi in perioada respectiva.
Intr-o camera locuiau bunicul meu, preotul Chiricuta, cu sotia Virginica, in alta camera stateau sora tatalui meu " pediatra, cu sotul ei, tot medic si noi patru, in a treia camera.
PNL vine cu Dragos Afrenie, pentru Termoficare, Cristian Burada, pentru Apa, Ion Popescu, pentru RAADPFL, pastrandu-l din garda veche pe Sorin Sora, la Transport.
Bogdan Pascu a criticat in termeni foarte duri Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, referindu-se in special la Mircea Dinescu, cel care "se ploconea in fata lui Voiculescu pentru o emisiune la Antena 1, cand a venit sa-si inscrie sora in PUR", pana a incepe sa-l denigreze pe liderul conservator, dupa ce "nu mai avea nici un interes sa-si vanda fituica falimentara Plai cu Boi".
De altfel, acesta vroia sa ascunda faptul ca Ionel Calapod, fratele sau si Saftica Calapod, sora sa locuiesc in caminele sociale fara ca ei sa fie inregistrati in evidentele persoanelor cu probleme sociale.
"O sa ma duc in vizita la sora mea, care s-a stabilit de aproape 20 de ani in Franta si probabil vom merge si la rudele lui Miron din Germania".
google-analytics.com